- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
arkadaşlar eşim nöbetçi iğnemi kendim yapacağım ama göbekten nasıl neresinden vuracam lütfen yardım edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar eşim nöbetçi iğnemi kendim yapacağım ama göbekten nasıl neresinden vuracam lütfen yardım edin
cnm enjektörmü yoksa kalemmi kullanıyorsun...?eğer sadece nasıl yapacağını soruyorsan göbek deliğinin sağına yada soluna 5 cnm ilerisine göbeğini elinle gerdirerek yap cnm....yani ben gerdirmiyordum bile ...ölbe batırıp ilacı verip ona kadar sayıp öle çıkarıyordum
merhaba.neden kullanıyorsun iğneyi.bende kan pıhtılaşması için kullanıyorum.
göbeğinin sağ ya da sol tarafından vurabilirsin.karın boşlğuna yakın olsun.göbek deliğinin 3-4 parmak aşağısından olmasına dikkat et.
ilerisi derken aşağısı dimi?cnm enjektörmü yoksa kalemmi kullanıyorsun...?eğer sadece nasıl yapacağını soruyorsan göbek deliğinin sağına yada soluna 5 cnm ilerisine göbeğini elinle gerdirerek yap cnm....yani ben gerdirmiyordum bile ...ölbe batırıp ilacı verip ona kadar sayıp öle çıkarıyordum
ilerisi derken aşağısı dimi?
valla cnm ben çok rahattım göbeğin hemen iki parmak aşağısı iki üç parmak sağına yada soluna deliğin heeee...
bende işe yaramazmı yardı tabiiii 20 yumurtam oldu 6 tanesi ön plana çıktı
sen aşılama içinmi tüp bebek içinmi kullanacaksın
be de 75 ile başladım canım.birde her akşam 5 te yapmaya çalış.dozajın kaçtı.benim 75 ti