YA GÖGÜSLERİNİZ HİÇ YOKSA

Imkanin varsa dahada kendinlen küs kalma yaptir derim😅 ben 30 yasinda yaptirdim keske daha önce yaptirmis olsaydim dedim gercekten bende de tek eksik oymus simdi kendimi cok iyi hissediyorum.
Evlenince yada cocuk olunca büyür hepsi hikaye bende öyle sanmistim ki emzirmeyi kesince kilo verince gene eski haline döndü
O yüzden yaptir derim
💕💕 valla bende niye 40 a kadar bekledim diye çok pişmanım 😁😁 keske 10 sene evvel yaptirsaydim 🌼🌼🌼aynalarla barıştım resmen

💕💕 valla bende niye 40 a kadar bekledim diye çok pişmanım 😁😁 keske 10 sene evvel yaptirsaydim 🌼🌼🌼aynalarla barıştım resmen
Merhabalar güzel bayan 😀😎Konu başlıgı bana aittir bam yediğim için yeni hesaptan cevap vermek istedimm
İyiki yaptırmışsın vallahi bende yaptırmadan iyiki yaptırmışım -ıcam diyorum 😂biraz maddi problemler olmasa bide annem karşı çıkmasa hemen istiyorum sonçta memeler benim 😂Yanlız benim meme dokum hiçç yok gibi nasıl bi şansla doğmuşum yaa bunada şükür ama hiç yoklar birde zayıfım anca600cc bende meme olur

Merhabalar güzel bayan 😀😎Konu başlıgı bana aittir bam yediğim için yeni hesaptan cevap vermek istedimm
İyiki yaptırmışsın vallahi bende yaptırmadan iyiki yaptırmışım -ıcam diyorum 😂biraz maddi problemler olmasa bide annem karşı çıkmasa hemen istiyorum sonçta memeler benim 😂Yanlız benim meme dokum hiçç yok gibi nasıl bi şansla doğmuşum yaa bunada şükür ama hiç yoklar birde zayıfım anca600cc bende meme olur
benimde yoktukiii tahta gibiydim 350 cc yuksek profil süper oldu bende.600 cc cok abarti olmazmi

Kızlarrrr 😰
Konu başlıgından anladıgınız gibi ben 23yaşında bi KADINIM güzelim alımlıyım kara kaşlı kara gözlü beyaz bi hatunum (Çokmu abarttım ne )Fakat Gögüslerim Hiç yok denecek kadar çok küçükler çok üzülüyorum bu durum psikolojimi çok alt üst ediyor Aileme söyliyemem bile dalga gçerler ama çok mutsuzum Benim gibi olan bir çok bayan vardır Çok şanssızım ...
Sizce Silikon hayali kurmalımıyım
😰
2 çocuk doğurup olmayan memeleriyle onları emzirdikten sonra 35 yaşında 2015 yılında bu ameliyatı oldum. Keşke 20li yaşlarımda bu ameliyatı olsaydım. Çok mutluyum. 4 sene bitti. Hiç bir sorunum olmadı şimdilik. Kendi memem olsa böyle olurdu diyorum hep :KK66: 176 boy, 60 kilo, ayrık meme uçları, 2 cm’lik meme dokum vardı. 325 cc yuvarlak high profil pütürlü allergan marka protez takılmıştı. Ben gibi sıfır dokulular için bir avuç meme demek bu kabaca :KK66: kararı kendiniz vereceksiniz, hayırlısı olsun.

X