- 22 Şubat 2020
- 154
- 232
- 18
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
- #1.121
Senin niyetine okuduk rabbim kabul etsin inşallah,Duam Rabbim bizleri tez zamanda Corona virüsü musibetinden kurtarsin inşallah anneme babama kardeşime eşime bana hayırlı ömürler nasip eder inşallah bana tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hemde ikiz inşallah:)
Allah hayirlisini versin insallah tez zamnda kucagin dolsun okudum allah kabul etsinDuam Rabbim bizleri tez zamanda Corona virüsü musibetinden kurtarsin inşallah anneme babama kardeşime eşime bana hayırlı ömürler nasip eder inşallah bana tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hemde ikiz inşallah:)
Cansu okudum Allah kabul etsin canımDua sırası C cansu_tr de canım duanı paylaşır mısın
1.kunfeyekun__
2.Luluuu94
3. N Nana
4.Sur-es
5. N nerimanim
6.Pembe Lotus
7.Kara_gozlum
8. newplanet newplanet
9. N Narinkimse
10.MoonfacedMom
11.MoonfacedMom anne
12.adessa01
13. 5 528mucizemmm
14.telasememuresi
15.telasememuresi anne
16. K Kubkubra
17.Oriana
❤18. C cansu_tr
19.HayatSevinceGuzel
20.eczhnm
21.Gulcan2904
22. N Nana b. Abla
23. A amazzon7
24.memurhanim
25.Jawlensky
26.yellowkaya
27.Kalimeeero
28. @farahzaynab
29. S sibellcim
30. @farahzaynab ark
31. @farahzaynab ark
Kübra 7.731
Bizler 7.713
yarın saat 19.00 da herkes okumayı bitirmiş olsun.
Canım Allah razı olsun. Çok sevaba giriyorsunKızlar halis niyetlerle az da olsa okur musunuz çok önemli70.000 ya Muhyi
El-Muhyî esmasının manası : Mahlukatı yoktan var edip hayat veren, can bağışlayan, sağlık veren, yaşatan demektir. Hayata kavuşturan, canlılara hayat veren. İşinde daha başarılı olmak için : El- Muhyi * 5 vakit namazından sonra 68 kere ” Ya Muhyî celle celâlühû ” zikrine devam edenin kalbi...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?