- 2 Mayıs 2020
- 2.645
- 3.648
Ahhh kızlar nasıl mutlu oldum anlatamam Morrmeneksee canım çok teşekkürler ❤. Rabbim hepimizin sevabını kabul etsin inşallah sizi seviyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana uyar vallaSitede bir sürü yarım kalmış esma hatimleri var..Bi gayret hepsini bitirelim.
Bana da uyar beni de etiket yapmayı unutmayın 7/24 hazırımBana uyar valla
Banada benide etiketleyin yarım kalmasın bitirelim inşallahBana uyar valla
Geldiim bitmiş. Varmı başkaETİKETLİYORUM KIZLAR ELİMDEN GELDIGI KADAR SIZ YINEDE KONU BASLIKLARINA SIK SIK BAKAR OLUN COK YARIM ESMA HATIMLERI VAR HEPSINDE BULUNALIM INSALLAH
Evet yaa güzel Bi grup olduk biz beni de unutmayın etiket yaparsanız sevinirim MorrmenekseeSitede bir sürü yarım kalmış esma hatimleri var..Bi gayret hepsini bitirelim.
Ya Fettah hatmiydi bitti canım. Yeni konu açtım istersen oraya gel Cenab Allahın bütün isimlerini 3.000den düşerek okuyoruzMerhaba sadece ya fettah mi çekiyoruz dogru anladim demi?
Yarin katildigm salavatlar var canm onu ancak yetistrrm baska yetiştirecek okumalarmda var baska hatmlere insallahYa Fettah hatmiydi bitti canım. Yeni konu açtım istersen oraya gel Cenab Allahın bütün isimlerini 3.000den düşerek okuyoruz
Allah kabul etsin canım :)Yarin katildigm salavatlar var canm onu ancak yetistrrm baska yetiştirecek okumalarmda var baska hatmlere insallah