ya domuz gıribiysemm

efnann

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
119
30
29
Kizlar şuan okadar kötüym.ki anlatamamm....
cuma günü şiddetli karin agrisiyla hastaneye gittim kan testi vesaire yaptirdim. APANDİSİT ten korktum çnki, bisey çikmadi çok şükr.
Pazar günü yataktan kalkamadim bir titremeyle uyuyamadim bile saat 9.30 ta kalkmisim ama okaar basim bogazim agriyodu ki saat 1 zannetmistim kaç gündür grip belirtileri var kızmda öyle bogaz agrim atesim cıkti suan kizimi emziriyorum her yoku denedim birakmiyor memeyi.yarin hastaneye gidicem cok kotü durumdayim

Cevremde bir kac yil önce domuz gribi teshisi konulan kisiler suan turp gibi

Arkadaşım hamile iken domuz gribi oldu hastanede ayrı bir yerde izole edîlip kaldı

Kendisi ve bebeği ile o dönemde bir yaşında olan oğlu turp gibi

Size de çok geçmiş olsun

şu an ki grip salgınının yüzde 50'si domuz gribiymiş.. korkmayın herkes ölmüyor.. benim ailem ve çevremde ki herkes komple kırılıyor şu an gripten, feci ötesi bir salgın var işin kötüsü antibiyotik falan da işe yaramıyor.. bol sıvı, C vitamini alın ve dinlenin.. geçmiş olsun..

Domuz gribi olsaydınız en son yaptırdığınız testte çıkardı sanırım ama yine şikayetleriniz olmuş hiç beklemeseydiniz yarını bebeğinizde var sonuçta. Geçmiş olsun.

Allah korusun,aklınıza böyle Şeyler getirmeyin.çocuğunuz küçük,onunla birebir ilgilenmek yormuştur sizi.stresten ve iyi dinlenememekten Bağışıklık sisteminiz çökmüş.bazen küçük bir grip bile böyle güçlü bir tesir bırakır üstümüzde.geçmiş olsun,acil şifalar dilerim

Benim de şuan karnım midem öyle ağrıyo ki yara var sanki sürekli midem bulanıyo gecmiş olsun cnm korkma atlatırsın inşşlh

bol bitki çayı ve c vitamini içeren meyveler düzenli uyku :) sonrası gribi geçmiş siz.Geçmiş olsun.

Daha yeni iyileştim ama hiç aklıma gelmedi domuz gribi olabileceğim

Nasıl aklınıza geldi ki

Daha yeni iyileştim ama hiç aklıma gelmedi domuz gribi olabileceğim

Nasıl aklınıza geldi ki
Yaklaşık 30 kişi öldü domuz gribinden, haberlerde baya yaygın şuan, o sebeple düşünüyordur muhtemelen. Allah korusun bu ara dikkat etmek lazım, çok kişi öldü 1 haftada.

Ben de 4 gündür ölüyorum gripten.Burnum kopacak sanırım. Evde işte herkes hasta. O kadar korunmama rağmen bulaştı işte. Bol sıvı ve dinlenmek tek çaresi.Geçmiş olsun.

domuz gribi kuş gribi bitmemiş miydi yav

geçmiş olsun

Korkmayin hayatini kaybedenlerin bir cogu ek hastaliklarla kronik bobrek yetmezligi ile vs.. ugrasiyor veya zatuurreye ceviriyor. Yas da onemli bir kriter ben onceki yillarda suphe ile rapor almistim tamiflu vermislerdo hastahaneden, arkadasima test yapildi pozitif cikti bende belirtiler basladiginda test kaldirildi 10 gun gozumu acamadim korkmayin mutlaka hastahaneye gidin emziriyormussunuzda

inanıyormusunuz böyle şeylere?
domuz gripi,kuş gribi bilmem ne gribi.her sene yeni yeni grip modelleri çıkıyor.
inanmayin böyle şeylere ve korkutmayın kendinizi.bildiğin normal bir grip oluyorsundur herhalde.emizirdiğiniz için biraz dikkat etmelisiniz kızınıza bulaşmasin diye.

Arkadaşım hamile iken domuz gribi oldu hastanede ayrı bir yerde izole edîlip kaldı

Kendisi ve bebeği ile o dönemde bir yaşında olan oğlu turp gibi

Size de çok geçmiş olsun
Çok tesekkur ederim umarim bisey çkmaz :)

haberlerde bagr bangr anlatiyo ve bu hastalik bi geldimi gitmiyoda kendimden geçtim.minik yavrum için endiselenmeye basladmmm (((

endiselenmeye baslayinca.biraz arastirma yaptim astim hastasi olanlar da 2 yas altnda kilerde bağsklıgi zayif olanlarda diyo ve benim kizimda bu yaz 2 yasinda olcak malesef babanesinden.miras astimda mevcutt ne ararsanz var (((

bende antibiyotik bitirdim ama ne faydaa kii Allah herkeze şifa versinn :)))

Evet memeye çok düşkn ben soguk algnlignda bu kadar yıklmazdim canım kayımdır normalde:)
çok saolun bu hastalik bi def edilsede rahatlasak

Ben de 4 gündür ölüyorum gripten.Burnum kopacak sanırım. Evde işte herkes hasta. O kadar korunmama rağmen bulaştı işte. Bol sıvı ve dinlenmek tek çaresi.Geçmiş olsun.
Maske takmak Sart olduuu desenize :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…