Ya Doğruysa Diye Düşünmeden Edemiyorum...

Ey inananlar ; İçki,kumar ve fal okları şeytan işi pisliklerdir. Bunlardan sakının ki,kurtulasınız. ( 5 - Maide Suresi - 90)

Takma bu kadar

Hay Allahım yaa ben de gelmiş okuyorum ciddi ciddi,şaka mısın sen

bencede bir daha fal baktırma falcılardan ve faldan nefret ederim
işleri güçleri insanları kandırmak

Egitimime devam etmek istiyorum diyorsunuz,gordugum kadar kulturlu birisiniz
Ve boylesi sacma,sapan seylere inaniyorsunuz, pes dogrusu!

Egitimime devam etmek istiyorum diyorsunuz,gordugum kadar kulturlu birisiniz
Ve boylesi sacma,sapan seylere inaniyorsunuz, pes dogrusu!

yahu ben inandım demedim ki! aklıma takıldı abarttım diyede yazdım. doğru olduğunu düşünmüyorum elbette başlığımda da belirttim ya doğruysa d,e takıldı aklıma hay Allahım yaaa

çok önemli bişey herhalde diyip merakla baktım sayfaya ama ne göreyim aman allahım bazı insanlar para kazanmak için saçma yollara baş vuruyor bazılarımızda buna inanıyor gaybı allahtan başka kimse bilemez böyle düşünüpte kafanı yorma unut ve hayatına devam et ve sana tavsiyem tövde et allah günahlarımızı affetsin

bişe var sandım az okuym belki yardımcı olurum dedm kendi kendimee.. :44:
yine kandırıldım lanet olsun
canım öpüyorum seni cok cok ...

Bunun okumuş kültürlü olmakla da pek alakası yok. Falcı topiklerine bakın millet ne paralar döküyor iki çift umutlu lafa. Ben hayret ediyorum kendilerini sömürtmelerine. Daha çok aşıklar fal baktırıyor. Aşklarının geleceği hakkında falcılardan medet ummak. Kadınlar gelecek mi gelmeyecek mi olacak mı olmayacak mı diye falcılardan medet umarken erkekler de aynını yapıyor mu acaba hiç sanmıyorum. Mesela karşındaki adamın hislerini ondan değil de falcıdan öğrenmeye çalışmak, çok saçma geliyor bana.

Neden günah olduğunu daha iyi anlıyorum, işte böyle etkiliyor, inanmıyorum diyorsunuz ama içinizde bir acaba oluşuyor. Bu sizin enerjinizi etkileyecek bir durum. Falcının kötü bir şey söylediğini düşünün alt üst olacaksınız, hiç gerek yok germeyin kendinizi böyle şeylerle...

canım benim. rabbim inşallah yardımcın olsun. öncelikle fal günahtır. düşün ki rabbim kainatı yarattı bizleri yarattı ve gaybı sadece o bilir değil mi? gittiğin o falcı dediğin kişi de gaybı biliyorsa eğer ne işi var orada. bu tarz insanlar kendi hayatlarını düzeltsin o zaman. neden kafanıza bunu takdınız anlamadım gerçekten sanırım hiç derdiniz yok ne güzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…