merak etme güzelim o gece hiç uykun gelmez bayram sevinci yaşayan çocuklar gibi olursun...walla benim akşamdı düğün 1 i geçiyodu eve geldik sonra nikah kıyıldı kayınvalidemler ve sülalesi gece yarısı 3,5 tu ancak gittiler aslında hiç niyetleri yoktu benimki artık ters ters bakmaya başlamıştı oturup duruyorlar ne var ne yok yediler zaten balayına gitces diye bişey almadık eve olanda bittisonra zaten benim saçımdaki milyonlarca tokayı çıkarmakla geçti zaman uçak çok erkendi hiç kıpraşmadan duşumuzu alıp yollara döküldük değil bi akşam bi hafta uyku yoktu
iste bence sacma olan bu simdi siz beni yanlis anlayacaksiniz ama bence esini herkes ii secmeli once tanimali tum ozelliklerini ki vucudu da dahil beraber olmali yaptigi herseyden zevk almaki ki boyle ilk gece son gece korkusu olmasin ..
ben esimi tanidigimda sanki o nu cook onceden taniyor gibiydim ve tanismamizin 4. ayi nisan oldu tam 1 yil icindede evlendik .. ki beraber olmamiz tanismamizin 1. ayiydi ki zor tuttuk kendimizi simdi siz bunada yaa ne azmissiniz diyceksiniz ama insaniz ki hepimizin ihtiyaclari var ki duygu ile olani en makbul olani bu sekilde korku yada cekinerek degill.
iste bence sacma olan bu simdi siz beni yanlis anlayacaksiniz ama bence esini herkes ii secmeli once tanimali tum ozelliklerini ki vucudu da dahil beraber olmali yaptigi herseyden zevk almaki ki boyle ilk gece son gece korkusu olmasin ..
ben esimi tanidigimda sanki o nu cook onceden taniyor gibiydim ve tanismamizin 4. ayi nisan oldu tam 1 yil icindede evlendik .. ki beraber olmamiz tanismamizin 1. ayiydi ki zor tuttuk kendimizi simdi siz bunada yaa ne azmissiniz diyceksiniz ama insaniz ki hepimizin ihtiyaclari var ki duygu ile olani en makbul olani bu sekilde korku yada cekinerek degill.
yani siz evlimisiniz :26:
baska bir mesajdada kına gecesinde ne yapılır
acaba balayına nereye gitsek demişsinizde :26:
sacma olan el oglu demesimi??
evet aslinda orasi sacma..biz 3 senedir beraberiz...yazin evlenecegiz...yabancilik yok cekingenlik yok aramizda..seninde dedigin gibide bazen zor oluyor tutmak..ama tutuyoruz iste
bence bekar arkadaslara cokta ıyı akıl vermemıssın bunu yazarak sen evlenmıssın ya evlenme yoluna gıdıpte evlenemeyenler yada bekar olupta senın bu lafından gaz alıp yola dewam edenler onların halı ne olucak oldu dıyelım ya sonrası o işi yaptıgı deılde evlenıcegı kocasına vucudunu tanıdım erkek arkadsımınmı dıcek bunun ne ahlakta nede dınde yerı war ıster kız ıster kızma bende esımle tasıstgımızın 1 ayında bırlıkte oldum ama yanlıs yapmısım sımdı kendınde yapmıssın nıye yazıyosun deme yapmıs we yanlıs bır hareket yapmıs bırısı olarak ders alsınlar dıe yazıyorum hos esımle evlendım ama yınede yanlıs bence sımdıkı aklım olsa yapmazdım sabrederdım we en guzelı olan ılk geceyı beklerdım buda benden bekarlara bır tawsıye
allah kolaylik versin canim zor biz pek dayanamadik sanirim tut tut nereye kadar hos tabi bide millet neder olayi var ama kimsenin bilemsine gerek yok bence herkes herseyi bilmeli esi hakkainda sonrada almali ...
1. ayındamı cesaretine hayret ettim
bence bekar arkadaslara cokta ıyı akıl vermemıssın bunu yazarak sen evlenmıssın ya evlenme yoluna gıdıpte evlenemeyenler yada bekar olupta senın bu lafından gaz alıp yola dewam edenler onların halı ne olucak oldu dıyelım ya sonrası o işi yaptıgı deılde evlenıcegı kocasına vucudunu tanıdım erkek arkadsımınmı dıcek bunun ne ahlakta nede dınde yerı war ıster kız ıster kızma bende esımle tasıstgımızın 1 ayında bırlıkte oldum ama yanlıs yapmısım sımdı kendınde yapmıssın nıye yazıyosun deme yapmıs we yanlıs bır hareket yapmıs bırısı olarak ders alsınlar dıe yazıyorum hos esımle evlendım ama yınede yanlıs bence sımdıkı aklım olsa yapmazdım sabrederdım we en guzelı olan ılk geceyı beklerdım buda benden bekarlara bır tawsıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?