vallahi biz o kadar hasretle bekliyorduk ki kavuşmayı hiç garipsemedim hatta bırak garipsemeyi düğünümde de kınamdada en çok ben oynadım oh sonunda kavuşuyoruz diye :) sizde uzun süredir birlikteymişsiniz garip geleceğini sanmıyorum hani anneden babadan ilk defa ayrılıyosan üzücü olabilir tabi ama bi yandanda senelerdir beklediğin yarin kocan olmuş oluyor bundan güzel bişey olabilirmi
bide zaten aşıksan beraberkende arzuluyosundur o anı sevdiğin insanla dolu dolu yaşamak onun karısı oldugunu bilmek artık sonsuza kadar aynı yastığa baş koyacagını sabah uyandıgında onun yüzünü göreceğini bilmek tarifsiz bir mutluluk veriyor insana ( yani bende öyle olmuştu)
görücü usulu bile olsa begenerek evleniyor çiftler begendiği hayatını beraber geçirmek istediği bi insanıda garipsemez insan canım ancak elini dahi tutmamış uzaktan uzağa sevmişsen belki utanma olabilir sonuçta karşı cins, e oda normal :)) ha beni soruyosan ne utandım ne sıkıldım zaten öncesinde de yakınlaşmalar olmuştu
düğünden sonra 5 saatlik yolculuk sonrası evimize girmemize ragmen ve düğün günü ( kına gecesi gece yarısına kadar sürdüğü ve sabah 6da kuaför için uyanmak zorunda oldugumuz için ) 2 saatlik uykuya ragmen yatakodasına geçince uyku muyku kalmadı
rahat ol akışına bırak sevdiğin adamın kollarında olugunu düşün o gecenin tadını çıkar çünkü bi kere yaşanıyor ilk gece, bırak unutulmaz olsun