güzel olur inşallah çooooooook güzel hemde.bende haziranda evlenicem Allah nasip ederse.bu yaşıma kadar kimsele beraber uyuymadım yanımda biri oldumu aşırı derecede tedirgin olurum uyumak hak getire.ama o gün bunları düşünmeyiz eminim.
sizi çok iyi anlıyorum ne kadar flçrt ederseniz edin, ne kadar tanırsanız tanıyın evinizi beraber kurun ve hayaller kurun başka bir eve senelerdir yaşadığınız bildiğiniz ortamdan çok başka bir yere gdiyorsunuz ve gerçekten yeni bir hayat başlıyor. Size ait bir av bir hayat ve sorumluluklar. Bekarken anne babaya yükleniyor herşey fazla sorumluluk almıyorsunuz ve onların evi olyor sizde onların çocukları ve dışarıdan baktığınız o anne baba figürü bir anda kendiniz oluveriyorsunuz. Ben de eşimle 1 sene flört ettim ayrı şehirlerdeydik yada bir gelirdi bayramlar ve yılbaşını da yanımda geçirdi. Ama evlendiğimde o gece uyuyamadım oturdum içerde tv seyrettim zaten ertesi gnde balayına çıkacaktık bu ev benimmi ben evli miyim artık tüm sorumluluk bende mi duygusu oldu bende. Alışana kadar birkaç gün her uyandığımda burası neresi demişimdir.
Ama bir süre sonra artık oturduğunuz ev yattğınız yatak sizin herşeyiniz oluyor. Annenize gidiyorsunuz mesela ben annem şehir dışında olduğundan gidiyorum kalıyorum. Kendi eski odamda felan ama inanın uyuyamıyorum garip geliyor bana oysa o ev benim evimdi ama anlıyorum artık burası benim evim yerim kocamın yanı.. Ne mutfağında rahatla yemek yapıyorum ne uyku giriyor gözüme bir an önce evime gideyim yatağıma yatayım kocama sarılayım istiyorum. Bir süre sonra size de öyle lacak ve gerçekten insanın kendi evi gibi yok..
sözlülük nişanlılık evresinde gece yatarken mesajlaşıp dururdum..ah yanımda olsan sarılsam doya doya derdimm..yani o zamanlarda zaten bi özlemin oluyo..evlenceğin günü iple çekiyosun..sevdiğimin koynuna sokulayım kokusunu içime çekeyim die (enazından ben öyleydim)...o eve giriyosun herşey bambaşka oluyoo.. bende heycanlanmıştım napıcaz ne edicez die. anlık bişeydi..hee anneden babadan ayrıo yerde uyumak,yaşamak tabi burukluk veriyo insana ama sevdiğine sarılınca herşeyi unutuyosun...
Allahım herkese nasip etsin bu mutluluğuu..
ben eve girene kadar ağladım eve girdiğimde az önce ağlamışmıyım ben unuttumzaten kafamdaki tel tokaları eşin çıkartırkene bi yarım saat geçiyo o yarım saattede duygusallık filan kalmıyo bişi
ben eve girene kadar ağladım eve girdiğimde az önce ağlamışmıyım ben unuttumzaten kafamdaki tel tokaları eşin çıkartırkene bi yarım saat geçiyo o yarım saattede duygusallık filan kalmıyo bişi
Ben cok rahattım
Bır kac gun boyunca beraber saatlerı bıle saydık.
Su kadar saattır evlıyız, su kadar saattır beraberız dıye.
Yalnızca ılk bır kac sabah uyandıgımda 'ben nerdeyım, burası benım odam degıl' demıstım.
Bır ay kadar sonra aılemın yanına gıttım, bır hafta kadar kaldım.
Orada uyandıgım ılk sabah ıse, 'burası neresı?' dıye bır anlık afallamam olmustu.
Ve gece uyumak ıcın efor sarfetmıstım.
Yaklasık ıkı yıllık evlıyım ve hâlâ aılemın yanına gıttıgımde uyandıgımda afallamasam da,
tatılden donene dek kendımı bekâr gıbı hıssedıyorum
vallaa çooook guzeldiiii
severek evlendık ve bu gecenın gelmesi için çoookkk sabırsızdık acıkcası..
2yıl çıktım , cıktıgımızın 1.haftasında kendı aramızda söz yapacak kadar hızlı cıktık :) söz yaptıgımız gunun tesadufi olarak nısan ve nıkahım oldu :):)
dugun gecesi önce karadenız gelını olarak esımın beylık sılahıyla sarjörü bosaltana kadar bitirdim :) bi otele gittik ben gelınlıgımle o damatlıgıyla.. (neyse , ama yazmak istedim)
tek cınsellık acısından demıyorum zaten heyecandan titriyosun..nefeslerınız bırbırıne karısana kadar yakın durmak mukemmeldi.. kocişimin surekli helalimsin ,canımsın karımsın demesi ve alnımdan öpmesi sarılması vs.. guzel seyler insanı gururlandırıo sonucta
vallaa çooook guzeldiiii
severek evlendık ve bu gecenın gelmesi için çoookkk sabırsızdık acıkcası..
2yıl çıktım , cıktıgımızın 1.haftasında kendı aramızda söz yapacak kadar hızlı cıktık :) söz yaptıgımız gunun tesadufi olarak nısan ve nıkahım oldu :):)
dugun gecesi önce karadenız gelını olarak esımın beylık sılahıyla sarjörü bosaltana kadar bitirdim :) bi otele gittik ben gelınlıgımle o damatlıgıyla.. (neyse , ama yazmak istedim)
tek cınsellık acısından demıyorum zaten heyecandan titriyosun..nefeslerınız bırbırıne karısana kadar yakın durmak mukemmeldi.. kocişimin surekli helalimsin ,canımsın karımsın demesi ve alnımdan öpmesi sarılması vs.. guzel seyler insanı gururlandırıo sonucta
Arkadaşlar bu sorumu yanlış anlamayın lütfen. Merakım yeni birisiyle ilk defa bir arada aynı yatağı paylaşmak nasıl bir duygu...hiç garipsemediniz mi? Yani ben sanırım o gece ağlarım diye düşünüyorum ....elin oğluyla ..ne bileyim ya...
yaa bende birsey soracagim...insan bir yandan cok yorgun olmuyormu o gece..dügün stressi zaten gec yattip erken kalkiyorsun önceki günler...uykusuzluga pek dayanamiyan biriyim aslinda..insallah böyle uykum acila verir ...sizde nasildi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?