• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya çocuğum olmazsa..

Sura Efsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2018
75
36
3
34
Merhaba,
3 sene önce adet düzensizlikleri ve şiddetli ağrı sebebiyle doktora gittim. Her adet dönemimde midem bulanıyor başım dönüyordu ve bayılıyordum. En son devlet hastanesinde sol yumurtalığımda tümör olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini söylediler. Ciddi bir durum olduğu için özelden bir doktora gittim o da aynı şeyi söyleyince ameliyat olmaya karar verdim. Ve nitekim oldum. Gözümü açtığımda doktor odama geldi ve yumurtalığımın tamamını almak zorunda kaldığını tümörden ayıramadıklarını tek yumurtalıkla yaşamam gerektiğini ve çocuğumun olma durumunun % 50 azaldığını söyledi. Ben daha 26 yaşındayım ve nişanlıyım.

Benim çocuğum olur mu ? Benim durumumda olan var mı

Canım öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin eltim 2 defa ameliyat oldu ama yumurtalligi allinmadi fakat bütün doktorlar çocugun olmaz demiş ama şimdi 2 çocuğu var 3. Hamile Allahım sana da nasip etsin

Canım öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin eltim 2 defa ameliyat oldu ama yumurtalligi allinmadi fakat bütün doktorlar çocugun olmaz demiş ama şimdi 2 çocuğu var 3. Hamile Allahım sana da nasip etsin
Yumurtalığı alınmadığı halde neden olmaz demişler acaba.

Çok teşekkür ederim. İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder

tek yumurtalık, tek tüple hamile kalan çok kişi var, doktorun %50 demiş ama hiç takma onu kafana. görümcemin de bekarken bir yumurtalığını almışlardı bi kızı bi oğlu var, 3.'yü düşünüyor , darısı vakti gelince sana.

Back