• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya bu neden oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

maruliskos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
59
24
3
24
ya 10 gün falan geçti sürtünmeli ilişkimden (boxer ve külot vardı) mide bulantım başladı bu gebelik riski midir kızlar daha önce ki konumda risk yok denmişti ama sizce bu bulantı neyin nesi çok stres yapiyorum risk var mıdır offfff

Son düzenleme:
ya 10 gün falan geçti sürtünmeli ilişkimden (bozer ve külot vardı) mide bulantım başladı bu gebelik riski midir kızlar daha önce ki konumda risk yok denmişti ama sizce bu bulantı neyin nesi çok stres yapiyorum risk var mıdır offfff
Yapmayın şunlari ya ilerde çok pişman olursunuz gebelik falan da olmaz insanlar korunmasız ilişki yaşıyor yıllarca olmuyor o kadar basit değil bu iş

Yapmayın şunlari ya ilerde çok pişman olursunuz gebelik falan da olmaz insanlar korunmasız ilişki yaşıyor yıllarca olmuyor o kadar basit değil bu iş
ya evet bi anda oldu çok pişmanım şuan , siz hiç duydunuz mu çamaşırdan sperm geçip hamile kalanı gerçi boşalma yoktu zevk suyu aktı temas ettiyse o etmiştir

Hım kimsenin cevabina guvenmeden yine sormuşsun, aynı guvenmedigin kişilere 😂 sürtünmenin üzerine bı çılgınlık daha yapıp bı test yap artık kurtul bu dertten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back