Ya berbat ya :(

20 lik dişlerim çıkmadı daha 15 yaşındaım gerçi altda ki 20 lik dişim çıktı ama üsde çıkmadı daha

valla tekrar gitmei düşünüorum aslında dediğiniz gibi yaptarsam ii olur aslında.

çok teşekkür ederim

ya her şey olur aslında ama bnm cnım kıymetli biraz o diş ordan cekilir ama ben öbür tarafa gidip gidip gelirim benim dişlerim uyşmak falan bilmiolar ama vidali diş yöntemi yattı aklıma

yok tek bi diş değil aslında yaptırmşken hepsi yapılsın isdior doktorların hepsi
bende şeyden korkuyorum oüsdede bida gitmedim.
tellerin bazıları kafadan falan takılıyorya yani kafanada lastik gibi bişi takılıyor ondan korkuorum ben o kılıkla çıkmam dışarı falan gerçi doktor tek bi diş için öle olmas dedi damaklı falan bişiler söledi ama anlamadım tabi ..
ama herkes de vidalı diş dior aklıma yattı doğrusu

ablamin ön disleride egriydi.onunkini ökük kaldi üstüne kaplama yaptilar. 4 yil sürmez cok abarmis bütün dislerini yapsalar o kadar sürmez.baska bir disciyede görün canim.

canım bence sen başka bi doktora daha git.o ne ya 4 sene boyunca her gün git gel de ne demek.bana hiç mantıklı gelmedi.bence baska bi hekime daha gözük bir şey kaybetmezsin.

canım senin üst çenende sorun var bendede vardı seninki daha belirsin yani alnından burnunu ortasından ve dudaklarının ortasından ve ön iki dişinin arasından geçmesi gereken bri doğru olması lazım yani zenin ön dişler resmen göre solda üst çenen ameliyat ile doğru tarafa alıncan sonra ortodantik tedavi görceksin benimde benzer sorun vardı düzeldi meliyatla tabi yanak içinden oldum ayrıntıları sorarsan anlatırım

sen benim dişlerimi görsen düşer kalırdın :))))
14 yaşında falan çenem dar oldugu ıcın tum dıslerım bınık bınık cıktılar

ortodonti uzmanına gittim.. oncellikle 2 üstten 2 tanede alttann diş eksilttik ki dişler güzelce rayına otursun..

sonra ardına tel taktırdık.. eğer dişlerin birinden daha uzunsa o halledilebilen bişey..
hastahanede yapıyorlar.. iycene araştır..
şimdi dişlerim inci gibi sıralı..

o eski halimdenn eser yok şimdiiiiiiii , 4 yıl oldu :lepi:

darısı başına cicim.. geçmiş olsun . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…