• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya berbat ya :(

nil_ayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
17
0
86
Ankara
Ya dişlerim çok berbat,kafayı yemek üzereyim bende düzgün dişlere sahip olmak 32 dişimi birden göstererek fotoqraf çekinmek isdiorum senağlama.
kaç kere doktora gittim ankarada gitmediğim hastane kalmadı bi tek özellere gidemedim.
oda maddiyat olmayınca olmuyor işte.
gittiğim doktorlar şöle dedi.
dişlerin cok kötü değil dedi sadece üst dişinde problem var dedi.
oda ameliyatla alınır ama dedi 4 sene her gün hastaneye gidip gelmen lasımd dedi. bende her gün git gel git gel yapamam bunalırım ama gitmessemde bu dişlerle kalırım.
herneyhse cok konuştum ben çektirmei düşünüyorum ne zamandır ama çok canım yanacak biliyorum ameliyatlada 4 senede düzelirmiş. bakın dişlerime :(

Eklentiler

• $Gebiciq1033.jpg
    $Gebiciq1033.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 95
  • $Gebiciq1034.jpg
    $Gebiciq1034.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 116
bence hergun hastaneye gitmezsen yahu.yanlış anlamiş olmayasın.onlarda o kadar vakit ayıramaz bence.sen yine git birkaç ozelle de goruş neler yapılabilir odeme şekli nasıldır bir fikrin olur en azından farklı tedavi çeşitleriyle.git bir muayene ol ucret almıyorlar muayeneden.

Aslında dişlerin yamuk sayılmazda biri büyük biri kücük. Evet yıldızlarvegece'nin dedigi gibi bencede yanlıs anlamıssındır hergün gidilir mi yahu.. Tel takanlar ayda 1 gidiyor mesela

7 yasindaki kizimin disi de sizinkisi gibi cikdi
dis sallaniyodu cikartmayinca alltan gelen yeni dis malesef yukardan cikmis fakrina gec vardik,
hemen doktora gittik
cektiler sallanan disini, ama yeni gelen dis yukardan cikdi.
dr simdilik herhangi bisey demedi ilerde diger dislerinde yenilenince düzelecegini söyledi.
öyle tahmin ediyorumki ilerde mutlaka tel takilir dislerine.
alttan gelen yeni disi de yamuk geldi:bbo:suanda üst cenede önde sadece kocaman bir disi var.
sagi ve solu bos.
her yemek yeyisinde vikingler cizgi filminde bi karakter vardi dislek diye o aklima geliyo:roflol:
ilerde bizide zorlu disci günleri bekliyo Allah yardimcimiz olsun:1no2:

sizinki nasil bir tedaviki 4 sene hergün dr gitmeniz gerekiyor?

7 yasindaki kizimin disi de sizinkisi gibi cikdi
dis sallaniyodu cikartmayinca alltan gelen yeni dis malesef yukardan cikmis fakrina gec vardik,
hemen doktora gittik
cektiler sallanan disini, ama yeni gelen dis yukardan cikdi.
dr simdilik herhangi bisey demedi ilerde diger dislerinde yenilenince düzelecegini söyledi.
öyle tahmin ediyorumki ilerde mutlaka tel takilir dislerine.
alttan gelen yeni disi de yamuk geldi:bbo:suanda üst cenede önde sadece kocaman bir disi var.
sagi ve solu bos.
her yemek yeyisinde vikingler cizgi filminde bi karakter vardi dislek diye o aklima geliyo:roflol:
ilerde bizide zorlu disci günleri bekliyo Allah yardimcimiz olsun:1no2:

sizinki nasil bir tedaviki 4 sene hergün dr gitmeniz gerekiyor?

valla bilmiorum doktor öle dedi. haftada en az üç qün dedi ynmda olmalısın ddi bnde gtmiorm

Aslında dişlerin yamuk sayılmazda biri büyük biri kücük. Evet yıldızlarvegece'nin dedigi gibi bencede yanlıs anlamıssındır hergün gidilir mi yahu.. Tel takanlar ayda 1 gidiyor mesela

yok ben ynlş anladysam annemdemi ynlş anladı yani?? bisde o kdr sıkıya gelmedik gitmedik dişin bi zararı yok aslında ama görünüş öenmli tbiqi ama ynlş anlamadm ynnii

bence hergun hastaneye gitmezsen yahu.yanlış anlamiş olmayasın.onlarda o kadar vakit ayıramaz bence.sen yine git birkaç ozelle de goruş neler yapılabilir odeme şekli nasıldır bir fikrin olur en azından farklı tedavi çeşitleriyle.git bir muayene ol ucret almıyorlar muayeneden.

özelede gittim evet muane parası almadılar ama oda 3 bçuk sene flaan sürer dedi oda her gün gl demedi ama her ay mutlaka kontrle gel ddi tmm mutlaka gtmek lasım ama her ay bi ameliyat dedi oda çok canımı yakar sonçta onun fiyatıda 3.750 tl demişti baya bi miktar var yani ben o kdr parayı bulupta gidemem yani devlet hstanesindede yarısını devlet yarısını biz ödüyoruz ama devlet hastanelerininde çok özene bezene yapcanı sanmıorum hanii

bide benim dişimin altında diş yok o dişin altı boşluk yani biraz açılsa o diş aşağı iner ama ameliyat diolar

gecmis olsun:teselli:
insallah cabucak düzeltilir, sizde mutlu olursunuz.
ama cokda kafaniza takip hayati zehir etmeyin kendinize, bundan cok daha büyük sorunlar var hayattaa.s
ölümden baska herseyin bir caresi vardiryerimseniben
ama 4 yilda cok uzun bir süre ya...

gecmis olsun:teselli:
insallah cabucak düzeltilir, sizde mutlu olursunuz.
ama cokda kafaniza takip hayati zehir etmeyin kendinize, bundan cok daha büyük sorunlar var hayattaa.s
ölümden baska herseyin bir caresi vardiryerimseniben
ama 4 yilda cok uzun bir süre ya...

çook teşekkür ederimm yerimseniben
evet doqru sölüosun ölümden baska heerşein caresi vardır..
çook uzun bi süre hakkaden :(benneyaptımki

cnm nasıl tedavi onerdiler biraz acar mısın? dişini cekip yerine implant falan yapsalar olmuyor heralde bu.diş cekilince cene kemiğinde boşluk mu olucak.ben tam nasıl bir tedavi düşünüyorlar anlayamadım. tek diş sorunlu cunku sadece o diş çekilince ne gibi problemler oluşçak.düşünsene ilerde çürüdüğünü o zmn da mı cektirmiceksin.sizin de anladığınız gibi hiçbirşey anlamadım itiraf ediyorum.eğer 15gunde bir ya da 1 ay da bir gorunceksen bence onerdiklerini yaptır.burda 2-3 yıl tel takanlar var aynı şekilde hep doktor kontrolundeyiz.

oluyor mu bilmiyorum ama cektir ve yerine vidalı diş yaptır bence

dişlerinde hiç bir şey yok zannedersem 20'lik dişlerin çıkarken kendine yer açmak için ön dişinde öne kaydı canım 4 sene hastanede neyin nesi ya çok saçma ne yapacaklar tekrar damak falan mı yapacaklar bence ne yap biliyormusun merak etme canın yanmaz o ön dişini çektir yandan iki dişinide törpület ve ön 3 yada 4 dişini kaplama yaptırt çok geçmiş olsun

benim de bitane köpek dişim üstte...dr a sormadım estetik tedaviyi...
fakat sadece 1 diş için 4 yıl çok saçma geldi ya....estetik dii heimliği çok ilerledi öyle dimi...yani o diş çekilip yerine vidalı diş filan ya ne bilim. 4 sene aklım almadı...kendi açımdan da üzüldüm:(

Back