Ya ben ne yapacağım doktor beni dolandırdı mı

aysenurkz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2024
6
0
24
vajına beyazlatma işlemi yaptım iç dudak kısmı etrafında vardı kararma dış kısmını beğeniyordum her tarafına yaptı dış kısmı soyuluyor iç kısmı asıl rahatsız olduğum bölgede değişiklik yok çok üzülüyorum çok para verdim aynı ya 5 gün oldu ne yapacağım o klinlikte kızlık zarı da yaptım tutmamış evlenmeye yakın gel dedi ben ne yapacağım

Hala kızlık zarı yaptıran var mı ya ?
E doktora söylediniz mi belki zamanla soyulacaktır ?

Kararmanın nedenine baktırdınız mı? Benim hamileyken çok karardı koltuk altım ve genital bölgem. Doğumdan sonra düzelmeyince kadın doğuma gittim pcos olduğumu öğrendim. O da kararma yapıyormuş. Yani beyazlatmadan önce neden kararıyor onu anlamak lazım. Ben pek rahatsız değilim kendimle barışığım ama hastalık falan olmasımdan korktup gittim jinekologa.
Kızlık zarı dediğiniz şeyin hiç önemi yok. Eğer evleneceğiniz kişi bunu dert edecek türde bir erkekse evlenmeyin derim. Kimse erkeklerin geçmişine bakmıyor.
Üniversitedeyken sevgilimle ilişkim olmuştu. Ayrıldık daha sonra. Başkasıyla evlendim. 7 senedir evliyim ve bunı sadece tecrübe olarak gördüm. Bana da bu yönde saygı duyan biriyle evlendim. Dünyanın en boş şeyi buna kafayı takmaktır.

Konuya bak, once diktirmis sonra yikama yaglama yaptirmis. 0 km diye satacak. Km sifirlayan sanayici hesabi. Resmen nitelikli dolandiricilik.
Ne var canım sanayiye gitmişken bi 100 bin bakımı yaptırmasın mı, triger kayışı değiştirmesin mi?

X