• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya ben hayatımın parfümünü bulmak istiorummmmmmmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar çoğu arkadaşımın kendiyle özdeşleşmiş bi parfümü var yani onları ayrı düşünemiosunuz.etle tırnak gibim olmuşlar yaniii.ben de yıllardır parfüm kullanıorum ama işte bu beni yansıtıo diyeceğim bir parfümüm olmadı.sizinle özdeşleşen ve herkesin bayıldığı kokunuz varsa,önerirseniz sewinirim.bu arada beyaz tenliyim.öneriler gucci-rush haricinde olsun lütfena.s

212 sexy harika canım,dene istersenopuyorumnanaktan

canım cacharel in NOA diye bir parümü var...beyaz tenliysen hoş bir uyum yakalayabilirsin.....ama çok kalıcı değil,sadeliği,masumiyeti simgeler

(parfümün içinde gerçek bir inci bulunuyor,süper bir görüntü)

Ben yurtdışında Christina Aguilera'nın Inspire diye bir parfümünü buldum ama burda yok. Annemle çok hoşumuza gitti bulabilirsem denemeni tavsiye ederim.

canım christina nın o parfümü fragrancede var, fiyatıda çok pahalı değil. 100ml 36 $.. peki kokusu nasıl biraz tarif eder misin? ve kalıcılığı?

arkadaşım ben parfüm konusunda çok seçiciyım kolay kolay beğenmem. sana önerebileceğim kokular bulgari blue , guess klasik ve noa olabilir. Bunlar benim sevdiklerim bende beyaz tenliyim.:lepi:

malesef ben de çok aradım tek bir parfüm kullanayım dedim olmuyor değişik parfümlar almaktan zevk alan biriysen bunu başarman çok zor zaten.
aslında armani she tam benim kokum diyordum ki birkaç sene önce herkeste duymaya başlayınca ondan da vazgeçtim. aramalım devam ediyor umudum olmasa da. ayrıca kesinlikle tavsiye ile olmuyor bu iş.

teşekkür ederim kızlar hepsini teker teker denicemkaydirigubbakcemile2

malesef ben de çok aradım tek bir parfüm kullanayım dedim olmuyor değişik parfümlar almaktan zevk alan biriysen bunu başarman çok zor zaten.
aslında armani she tam benim kokum diyordum ki birkaç sene önce herkeste duymaya başlayınca ondan da vazgeçtim. aramalım devam ediyor umudum olmasa da. ayrıca kesinlikle tavsiye ile olmuyor bu iş.

tabi tatlım katılıorum sana ama bu bulacağım parfümün hep yedekte kalmasını istiorum.tabi çok özel günlerde daha orjinal parfümler kullanılır ama bu bulacağım parfümü ölene kadar kullanmak istiorumm

yasina göre degfisebilir
cahcarel amor amor
lancome hypnose ama 25 yas üstü icin daha uygun sanki
ne bileyim escada magnetism ayni sekilde

yasina göre degfisebilir
cahcarel amor amor
lancome hypnose ama 25 yas üstü icin daha uygun sanki
ne bileyim escada magnetism ayni sekilde

Tatlışım amor amor çok klasik oldu artık pek sewmiorum.hypnose sewgilim hediye etti yılbaşında ama kadınsı bi koku sadece özel günlerde sıkıorum ben 21 yaşındayım da.escada magnetism im de d&p den doldurmasını aldım pek hoşuma gitmedi ama önerilerin için çok sağolyerimseniben

ya avon for away sıktım geçenlerde çok hoşuma gitti,biraz ağır ama beğendim ben.tavsiye eder misiniz kızlar,beyaz tene gider mi acaba????

koklarken parfümeride tamam bu benim kokum diyorum ardından alınca bir fıs 2 fıs şişe öylece kalıyor yeni arayışlara giriyorum denemediğim parfüm kalmayacak. Hypnose gerçekten güzel ama yazın hiç gitmiyor, çok ağır kaçıyor:1closedeyes:

ya avon for away sıktım geçenlerde çok hoşuma gitti,biraz ağır ama beğendim ben.tavsiye eder misiniz kızlar,beyaz tene gider mi acaba????

for away çok güzel cnm bendede 2 şişe vardı birini kuzenim çok beğendi verdim..ama kesinlikle iyi seçim olur..bence her tenede gider kalıcıda

koklarken parfümeride tamam bu benim kokum diyorum ardından alınca bir fıs 2 fıs şişe öylece kalıyor yeni arayışlara giriyorum denemediğim parfüm kalmayacak. Hypnose gerçekten güzel ama yazın hiç gitmiyor, çok ağır kaçıyor:1closedeyes:

aynen ya bende de öle oluo.o gün elimde bi listeyle gittim parfümcüye sonra hepsinin kokusu birbirine karıştı hiçbişe anlamadm sonra magnetism aldım eve gelince çok şekerli geldi geri beğenmedim ben de.ben büyüleyici bi parfüm istiorum,geçtiğim yerde kokumu bırakmak istiorum
:asigim:

bende bulamadım budur diecegım parfumu....amerıkadan kardesım alien ve cristal noır getırıyor bakalım onlarla aram nasıl olcekkk

aynen ya bende de öle oluo.o gün elimde bi listeyle gittim parfümcüye sonra hepsinin kokusu birbirine karıştı hiçbişe anlamadm sonra magnetism aldım eve gelince çok şekerli geldi geri beğenmedim ben de.ben büyüleyici bi parfüm istiorum,geçtiğim yerde kokumu bırakmak istiorum
:asigim:

aslında ben bazen buluyorum aradığımı ama ne olduğunu bilmiyorum, bazı parfümler ilk başta çok itici kokuyor ma zamanla hrikalaşıyor koku, parfümü sıktığım kağıtlara bzen çok hoş kokular oluşuyor evde koklarken ama hangi parfüm bilemiyorum ama azmin elinden hiç birşey kurtulmaz amacımıza ulaşacağız :smiley-cool:

Back