- 30 Ağustos 2024
- 21
- 1
- 24
-
- Konu Sahibi busratasss77
Bu konu haricinde başka şeyler düşünmeye çalışın. Stresten regl bile olamıyorsunuz. Allah tarafından verilen ilahi bir gücünüz yoksa hamile olamazsınız. Tövbe estağfurullah ya :)Ya arkadaslar cok özür dilerim aynı soruları sanki tekrar tekrar soruyorum gibi hissediyorum ama panikten ne yapacağımı bilemedim 2.5 ay önce yaşadığım sürtünmeli boşalma olmayan bir temastan sonra 2 kez regl oldum birkaç gün gecikmeli fakat bu ay beklediğim regl üstünden baya geçti herhangi bir hamilelik durumu olması imkansız değil mi
Boşalma olmamış üstüne 2 kez regl olmuşsunuz nasıl hamile kalmış olabilmeyi düşünüyorsunuz hala aklım almıyorYa arkadaslar cok özür dilerim aynı soruları sanki tekrar tekrar soruyorum gibi hissediyorum ama panikten ne yapacağımı bilemedim 2.5 ay önce yaşadığım sürtünmeli boşalma olmayan bir temastan sonra 2 kez regl oldum birkaç gün gecikmeli fakat bu ay beklediğim regl üstünden baya geçti herhangi bir hamilelik durumu olması imkansız değil mi
yani şuana kadar hamile olduğumu anlardim değil miBoşalma olmamış üstüne 2 kez regl olmuşsunuz nasıl hamile kalmış olabilmeyi düşünüyorsunuz hala aklım almıyorcevabı burada arayacağınıza gidin bi kan testi verin kafanız rahatlasın 2,5 aya varsa çıkar zaten
ya çok üzgünüm gerçekten kendimi kötü hissediyorum dediğim gibi sadece elinden geçen sperm falan filan beni endiselendiriyorBu konu haricinde başka şeyler düşünmeye çalışın. Stresten regl bile olamıyorsunuz. Allah tarafından verilen ilahi bir gücünüz yoksa hamile olamazsınız. Tövbe estağfurullah ya :)
ya cok üzgünüm haklısınız sadece endişeleniyorum kusura bakmayın zaten hamile olsam fark ederdim değil miHer adet gecikmenizi 9 ay boyunca buna mı bağlayacaksınız
Hamile değilsiniz boşuna stres yapıyorsunuz stres yaptıkça gecikmeniz oluyor biraz rahatlayınyani şuana kadar hamile olduğumu anlardim değil mi
teşekkür ederimm tatlı cevaplarınız içinHamile değilsiniz boşuna stres yapıyorsunuz stres yaptıkça gecikmeniz oluyor biraz rahatlayın
Ederdiniz tabii kiya cok üzgünüm haklısınız sadece endişeleniyorum kusura bakmayın zaten hamile olsam fark ederdim değil mi
teşekkür ederimmmm suanda da göğüs hassasiyeti ve kasık ağrım var galiba olacağım gibiEderdiniz tabii ki
ya cok teşekkür ederim cok naziksiniz bundan 1.5 ay kadar önce gördüğüm akıntılar nedeniyle gittim fakat bir kistim çıkmadı ama teşekkür ederim nazik cevabınız içinnMerhaba stres ve kist oluşmuş olabilir hamile değilsinizama bir kadındoğuma gözükmenizi tavsiye ederim kist varsa ilaçla atarsınız adetle de atabilirsiniz gerçi basit kisttir muhtemelen.
Hahahajadhak yaaa gerçekten çok endiselenmistim özür dilerim ahahshaksşa çok tatlisiniz valla tamam isminizi de veririmBence hamilesiniz. Kalmış şurada 6,5 ay
Ufak ufak alışverişlere başlayın. Analı babalı büyüsün