Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben tüp bebekten sonra aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama görüyorum ki pek tutan yok ya korkuyorum bunda şans çok mu düşük? E benim tüp bebeğim bile tutmadıysa sizce hiç denememeli miyim? Aşılaması tutan arkadaşlar bana yardımcı olsun lütfen.
Ay canım ço üzüldüm insallah bu tutar buna bişey olmaz. Bu arada ben tüp bebek yaptırırken dr. bana ve tüm tüp yaptıranlara veriliyor zaten progesteron iğne verdi düşük olmasını engelliyormuş peki öyle birşey kullanıyormusun?
Canım benim korkma lütfen ve aklına böyle seyler getirtme çünkü moral çok önemli bu konuda ayrıca o jeli bende kullandım sabahları jel aksamları iğne vuruldum evet biraz akıntı yapıyor. Doktorunu araktan da sakın cekinme merak ettiğn herseyi sor bu senin en tabii hakkın. Suan kac haftalık hamilesin? Moralini yüksek tut kötü seyler düşünme ve bol bol dinlen. Canım Allah cabalarımızı boşa çıkarmasın bebişine sağlık versin inşallah.
Ama canım eğer bukadar sorun yaşıypsan bence yarın sabah kalk ve hemen doktoruna git. en azın için daha rahat eder telefonda sana ne kadar yardımcı olabilir ki ama en azından muayene eder bir sorun varsa görür. Umarım bir sorun yoktur canım. Üzme kendini hersey olacagına varıyor malesef elimizden bişey gelmiyor sen moralini yüksek tut
canım seninde kafanı şişirdim zaten herkesin sorunu kendine yetiyo...inşallah seninde en kısa zaman da olur bebişin canım:1hug:ben biraz zaten effamlıyım birde böle olunca rahat olamıyorum....
Ne demek canım niye başımı şişirmiş olasın burada herkesin dertleşmeye ihtiyacı var. Bende sizlerle dertleşiyorum. Ama kendini sıkma ve hemen bir kontrole it bence
Bakalım ben de yarın son bir sans test yaptırıcam pek umudum yok ama (
Evet tüp bebek yaptırdım ayın 5. inde test yaptırmam gerekiyordu ama ben 4 ünde yaptırdım kan testimin sonucu 0.100 cıktı yanı cok düşük çıktı bu durumda gebelik yok dendi tabi ben yıkıldım. Ama daha hiç kanamam olmadığı için bir ihtimal pazartesiye kadar ilaçlarına devam et tekrar test yapıcaz dendi ama çok düşük bir ihtimalle hormonda yükselme çıkar bu saatten sonra dendi ne bilim bakalım yaptırıcaz ama hiç umudum yok hatta ilaçlarıma falan devam etmiyecektim ama annemler cok zorladı.
Yok ben zaten umutlanmıyorum hatta dediğim gibi ilaçlarıma falan devam etmeyecektim ve birdaha da test yaptırmayacagım dedim ama ailem bır umut bukadar caba sarfettin bunu da yaptır dedi diye yaptırıcam yoksa umudum yok. Sen neden tüp bebek denemedim 3. aşılamadan sonra? Bende artık aşılama yaptırırm sanırım zaten tüp bebek için ne maddi ne manevi gücüm kaldı e tüp bebk biraz pahalı olduğu için ve cok zor ya... Yani aşılama yaptırmadım ama nasıl olduğunu biliyorum ama tüp cok daha eziyetli
canım normaldir benimde geçen ay aşılamam tutmadı adetim böyle parça parça koyu oldu.. ben jel kullanmadım ama rahim kalınlaşmasına bağlı adet dönemlerinde arada bir olurmuş öyle...merhaba arkadaşlar bende geçen ay aşılama yaptırdım ama tutmadı adet oldum.ama parça parçabi şeyler geliyo içimden kanın rengide çokkoyu acaba jelin kalıtılarımı bilginiz varmı?