Gebeliğe Hazırlık Y şeklinde rahim sorunu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pocahantass

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2018
139
136
18
39
merhabalar kızlar benim 13 sene önce oğlum oldu şimdi deniyorum 1 senedir sonuç yok hgs çekildim doktor rahminde y şekli var ilk çocuğunda nasıl sorun olmadı dedi gerçi 1 senedir bir döllenme de olmadı bende bunu yaşayan var mı acaba

Merhaba, benim de hsg sonucumda rahim y şeklinde görünüyor, raporda da septum ya da bikornus ihtimali olarak belirtilmiş. Henüz doktorumla görüşemedim. Araştırdığım kadarı ile eğer septum yani perde ise histeroskopi operasyonu ile giderilebiliyormuş. Eğer bikornus ise sanıyorum müdahale tercih edilmiyor. Bende hiç hamilelik oluşmadı. Sizin önceden sağlıklı bir doğumunuz olduğuna göre müdahale gerektirmeyecek bir durumdur diye tahmin ediyorum.
Devam ettiğim doktorumdan da farklı bir görüş gelmezse Yücel Karaman ile görüşmeyi planlıyorum.

Valla aptal oldum nasip artık klomenle iki ay deneyeceğim

Valla aptal oldum nasip artık klomenle iki ay deneyeceğim
Merhaba, bugün doktora sonucu gösterdim ben de. Rahim y şeklinde olduğu için perdenin histeroskopi ile alınması gerekli dedi, ben de daha önce polip aldırdığım histeroskopi operasyonunda bununla ilgili nasıl bilgi verilmedi anlayamadım. Acaba operasyon sırasında yapışıklık gelişti de ondan mı oldu dedi.

Size durum doğuştan mı yoksa sonradan mı olduğuna dair bir bilgi verdi mi doktor acaba? Bir de ilk bebeğinizde düşük riski yaşamış mıydınız?

Doktor da şaşırdı bu doğuştan olmalı ilki nasıl sorunsuz oldu dedi hem tam zamanında hemde hiç sorunsuz olmuştu klomen kullanıyorum ben Salı çatlatma iğnesi olacağım bakalım iki ay deneyeceğim sonra bana da şu histerosk gibi bişi yapacakmış doktor şans resmen ya iki kişi bişey Yok dedi biri gördü şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…