Y şekli rahim ile hamile kalanlar (pcoslu)

Nasıl tedavi sonlandı anlayamadım adet başladığında femara kullandınız sonra incir havuç kürünü mü yaptınız yumurtlama gününe kadar mı ?
Adetin 3. Günüydü sanırım femara başladığımda yumurtalarım gelişmedi kontrole gittiğimde 2 defa kontrole gittim daha sonra 4 gün de incir havuç kürünü kullandım sabah akşam böylece ikinciye yumurtamı büyütüp geliştirip çatlatmış oldum

Aynı ay içinde oldu dimi bu olay bende yapmayı düşünüyorum aşılamam tutmamışsa

Merhaba üzerinden bayağı zaman geçmiş ama doktorunuz hangi ilde

Merhabalar çok fazla doktor değiştirdim bu süreçte ama çocuk sahibi olmamı sağlayan doktorumu mu sordunuz anlamadım
Merhaba

Evet çocuğunuzu düşürmeden doğurmanızı sağlayan tabiki Allahtan sonra
Benfe Y şeklinde rahme sahibim ve rahimde yapışıklık olur vs diyorlar histereskopi olmaktan korkuyorum

Merhaba

Benfe Y şeklinde rahme sahibim ve rahimde yapışıklık olur vs diyorlar histereskopi olmaktan korkuyorum
Öncelikle hamile kalmamda psikolojik ve faydalı tedavileriyle yardımcı olan doktorum Ayşe İlknur Çelik başakşehirde muayenehanesi var. Diğer süreçte rahim şeklim kanamam zor geçen gebelik sürecimde gerçekten hiçbir şeyi atlamayan uzun uzun inceleyip doğru ilaçlar yazan doktorum Acıbadem atakent hastanesi perinatolog Aytaç yüksel. Biraz uzun oldu ama süper insanlar kısa kısa bahesedemezdim

Merhaba

Merhaba ben yakın zamanda oldum, histeroskopi sonrası doğum kontrol hapı veriyorlar içerigi sayesinde yapışıklık olmayı engelliyor bazı hastaneler de jell koyuyor. Eğer olmaya kesin karar verirseniz korkulucak bir işlem asla değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…