saçlarınız boya ve diğer etkenlerden yıpranmış, azalmış ve eski canlılığını yitirdiyse eczanede satılan e vitamini ampulleri saçı mükemmel besliyor kullandığınız küçük boy şampuana 1 ampulu kırın karıştırın ve ayda birde banyodan çıkınca havluyla kuruladığınız saçlarınıza 1 ampulu kırıp masajla diplere yedirin kendi halinde kurusun yada bir havluyla sarıp bir süre bekleyip makinaylada kurutabilirsiniz zamanla saçlar gürleşiyor ve canlanıyor...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmış Saçlara E vitamini kapsülü
- Konu Sahibi adyali
- Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?saçlarınız boya ve diğer etkenlerden yıpranmış, azalmış ve eski canlılığını yitirdiyse eczanede satılan e vitamini ampulleri saçı mükemmel besliyor kullandığınız küçük boy şampuana 1 ampulu kırın karıştırın ve ayda birde banyodan çıkınca havluyla kuruladığınız saçlarınıza 1 ampulu kırıp masajla diplere yedirin kendi halinde kurusun yada bir havluyla sarıp bir süre bekleyip makinaylada kurutabilirsiniz zamanla saçlar gürleşiyor ve canlanıyor...
saol canım benim doğumdan sonra çok döküldü sen denedin sanırım bunu da sana bir şey sorucam bende ampul olarak değilde bu yumuşak şeylerinden var aaaa adını getiremdim hah kapsül onlarda olur dimi farteketmez yani paylaşım için teşekkürlera.s.
saol canım benim doğumdan sonra çok döküldü sen denedin sanırım bunu da sana bir şey sorucam bende ampul olarak değilde bu yumuşak şeylerinden var aaaa adını getiremdim hah kapsül onlarda olur dimi farteketmez yani paylaşım için teşekkürlera.s.
ricaederim, kullanan annem 61 yaşında saçlarının rengiyle çok oynar o yüzden saçları bayağı seyrelmişti dipleri bile görünüyordu annem ampul olarak kullanmıştı ancak kapsülde olur heralde içeriği aynıdır. (bu arada annem buna bir eczacı arkadaşının tavsiyesiyle başlamıştı)kaydirigubbakcemile3
İçerik nedeniyle"Saç Bakımında Kullanılan Ürünler "bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine
slm içerik açısından evet uygun bölüm burası ancak konu yeri değiştirilirken konuyu açan kişiye bildirilirse iyi olur kanısındayım saygılar...
benimde boyadan çok yıprandı saçlarım :çok üzgünüm:
ama şimdi lorealin gece serumunu kullanıyorum harika birşey.Jel krem gibi saçın tümüne 1-2 fındık kadar uyguluyorum.öyle yatıyorum.özelliği gece uygulanmasıymış.içinde bir çok vitamin var zaten.bide sabah kalkınca saçlarım harika görünüyor.herkese tavsiye ederimm.çok yumuşak parlak oluyor saçlarhihoyyyt
ama şimdi lorealin gece serumunu kullanıyorum harika birşey.Jel krem gibi saçın tümüne 1-2 fındık kadar uyguluyorum.öyle yatıyorum.özelliği gece uygulanmasıymış.içinde bir çok vitamin var zaten.bide sabah kalkınca saçlarım harika görünüyor.herkese tavsiye ederimm.çok yumuşak parlak oluyor saçlarhihoyyyt
saçlarınız boya ve diğer etkenlerden yıpranmış, azalmış ve eski canlılığını yitirdiyse eczanede satılan e vitamini ampulleri saçı mükemmel besliyor kullandığınız küçük boy şampuana 1 ampulu kırın karıştırın ve ayda birde banyodan çıkınca havluyla kuruladığınız saçlarınıza 1 ampulu kırıp masajla diplere yedirin kendi halinde kurusun yada bir havluyla sarıp bir süre bekleyip makinaylada kurutabilirsiniz zamanla saçlar gürleşiyor ve canlanıyor...
bende evigen alıp şampuana katacaktım bende e vitamini eksik oldugundan. ama vitaminler havayla etkileşince etkisini kaybediyor sanırsam..
oyüzden sinamekili formüle katacağııım hızlı uzatsın vs. diyeee.
- 18 Ocak 2018
- 1
- 0
- 1
- 34
Nerede satılıyor acababenimde boyadan çok yıprandı saçlarım :çok üzgünüm:
- 16 Mart 2018
- 57
- 48
- 18
Ben de bemix kullaniyorum. Ampulü kirip sampuana (veya sac kremi kullaniyorsaniz ona da olur) döküyorum. Eger sac diplerine surerseniz hemen yanit aliyorsunuz. Dik dik cikmaya basliyor yeni saclar. Ozellikle sakak hizasinda azalma oldugunda surmustum.hemen yeni saclar cikmaya baslamisti. Tek kotu yani kokusu rahatsiz edici. Aklinizda bulunsun.
E vitamini de guzel bir tavsiye. Onu da deneyeceğim. Paylaşım icin tesekkurler.
E vitamini de guzel bir tavsiye. Onu da deneyeceğim. Paylaşım icin tesekkurler.
- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.527
- 398
harika bir bilgi sağolunsaçlarınız boya ve diğer etkenlerden yıpranmış, azalmış ve eski canlılığını yitirdiyse eczanede satılan e vitamini ampulleri saçı mükemmel besliyor kullandığınız küçük boy şampuana 1 ampulu kırın karıştırın ve ayda birde banyodan çıkınca havluyla kuruladığınız saçlarınıza 1 ampulu kırıp masajla diplere yedirin kendi halinde kurusun yada bir havluyla sarıp bir süre bekleyip makinaylada kurutabilirsiniz zamanla saçlar gürleşiyor ve canlanıyor...
- 30 Nisan 2018
- 35
- 3
- 1
- 41