• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Xp yüklü bilgisayara vista yüklemek

sea_d

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
1.675
3
0
İçel Mersin
kızlar teknik bilgim sıfır

masaüstü bigisayara format atılması gerekiyordu. ben öyle kullandım cdye atılması gereken dosyalarda vardı. bir kısmı attım.
baktım ben beceremeyeceğim böyle kullanıyorum AVG adında bir virüs koruma programı yükledim. yüklemez olaydım. bilgisayarı açmamla donması bir oluyor.
zaten hakkında okuduklarım pek iyi değildi ama yinede yükledim. tek sansım format atmak
buradan bakarak format atacağım ama elimdeki tek işletim sistemi vista

ne yapacağım bilemedim .:50:

format atmana gerek yok.

bilgisayara reset at.açılırken F8 tuşuna bas ve karşına çıkan seçeneklerden güvenli modu seç.

bilgisayar açılınca denetim masasına gel program ekle/ kaldırdan programı silersin.

Son düzenleyen: Moderatör:
masaüstünün işletim sistemi eski ama sadece interneti kullandığım için öyle kullanayım dedim.
lakin çok fazla virüste mevcut pcde çünkü eset güncel değil.

defa kez reset attım ama güvenli moddan denemedim.
bilgisayar açıldıktan sonra kımıldayamıyorum bile

teşekkürler hemen deniyorum

güvenli moddan kaldıramadım şeçenekler çıkmadı lakin silebildim
off dünya varrmış kımıldayamıyordum.

acil virüs programı lazım şuan güvenli değil pc çok fazlada virüs var.
program bilgisayarı kasmayan , iyi koruyan bir program olsun

mümkünse limitsiz olsun :))

siz program önerin ben netten bakayım :)

canım link çalışmadı başka bir adres lazım mümkünse özelden atın yönetim kızar falan :))

Son düzenleme:
bende linkler hata veriyor.
kimse yardımcı olmayınca avast yükledim iyi gibi ama benim bilgisayarda çok virüs var
temizledi mi onu bilemedim.

Kızlar virüs programı yükledim ama pc kafayı yedi .
Bilmiyorum ilgisi var mı açılmıyor.
Sürekli uyku moduna geçiyor .Donuyor
Acaba kablolardan mı ?
Format atsam düzelir mi ?

Xp yüklü bilgisayara vista yüklerken bir problem yaşar mıyım ?

Kablolarla alakası olamaz mı ?

Birde anlamadım ben format işini orada yazanları harfiyen yapmaya çalışacağım ama oradaki anlatım xp ye tekrar aynı işletim sistemini yüklemek :44:

daha once hıc format atmadıysanız hıc denemeyın basarız kalırsınız yok ılla ben yapıcam dıyorsanız arama motorlarında bı cok sıtede resımlerle anlatım war takıp edın

burada da var formatla ilgili resimli anlatım lakin yine xp yüklemeyi anlatmışlar
ben vista yükleyeceğim
bu benim 2. bilgisayarım laptoptan bakarak yapabilirim ama çok karışık geldi bana :50:
arama motorunda xp yüklüyken format atmak ve vista yüklemek ile ilgili hiç bir bilgi bulamadım .

ilginiz için teşekkürler :34:

üff çöpe atacağı ben bilgisayarı şimdi de '' no video imput'' hatası veriyor.
1 sefer açabildim bilgisayarı ama benim halledebileceğim birşey değil sanırım.

Back
X