july cim bilgilerini gönderirisen pazartesi gönderirim. ancak ilk satışım olacak sana hesap numarasımı vermem gerekiyor yoksa ptt den falanmı olacak
tmm cnm ölcersen sevinirm.bi de bunlarda hersey 10lıra dedgn bolumde kot kısa etek var . onun altnda uzun syah elbise sanrm o,bedenı kac
anladım canım sağol başkasına bakıyodum da olmaz .
ewet canım duruyor onlar.
özelden link atarım şimdi boyun kaç canım ona göre söyliyim
Eki Görüntüle 976853 Eki Görüntüle 976855 gerçekten çok güzel bir elbise seda sayanda aynı elbiseyi bir programında giymişti. Bir kere giydim. 30 tl
bu elbise enden göğüs hizası ve basen ölçülerini öğrenebilir miyim
benim boyum 172 cm pantolon boyu 32 giyiniyorum
göhüs hizası 110 cm. basen hızası da 124 cm gibi üstü şifon altı likralı saten..
Peki omzundaki detay gumus rengimi?koltukaltindan olctun dimi gogus olcusunu canim?
göhüs hizası 110 cm. basen hızası da 124 cm gibi üstü şifon altı likralı saten..
Benim de boyum 172 canim..dizin ustune mi geliyor boyu? Cok sordum hakkini helal et..
aşk olsun hiç önemli değil evet dizin üstünde benim kilom baya vardı yukarı topluyordu. yani dizden 4 parmak falan yukarı çıkıyordu.
Canim ben 172 boy 80 kiloyum su an..sen kac kiloyla giymistin?uzerime denemeden almak riskli o yuzden soruyirum..cok begendim elbiseyi haziranda gorumcemin oglunun sunneti var onun icin alicam uyarsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?