takas düşünürsen bunun ve beyaz olanın ayrıntılı resmini isteye bilir miyim :)
takas düşünürsen bunun ve beyaz olanın ayrıntılı resmini isteye bilir miyim :)
senin topiclerine bakayım canım..haber vereyim
canm nilay ilker adlı arkadaştan takasladıklarımda olmamıştı üstüme onlarıda ekliyorum bi ara onlarla takas yapalım demiştin şimdi onlarında resmini eklicem onlarada bi bak istersen
canım sayfana baktım siyah bir cüzdan var eger boyutu cokkucuk değilse onunla takas yapabilirim kabul dersen ayrıntılı foto eklerim. ayraıntılı derken içini çakayim başka neresini görmek istersin ona göre cekeyim
tmm cnm yok o kadar küçük değil ama çokta büyük değil el kadar bişi rekli olan çantanın boyu nasıl çoçukla kullanılır mı beziydi yedek kıyafet ıslak mendil biberon vs... sığar mı içine
bide cnm o cüzdanın içinde biyer biraz ayrık yapıştırılabilir ama yırtık değil basit bi 404le çok kolay yapışır
Ben sansn cantslarin klcusunu vereyim benim cocuklar buyudugu icin gozum kesmiyor sigarmi saigmazmi diye ))
Birde nilayinkileri eklicem demissin onlarada bskayim ins gore karsr verelim
tmm canm ekliyorum hemen
Canım bordo cantanın ölçüleri. Eni 20 cm boyu 32cm yuksekliği 18 cm
Beyz canta gayet buyuk zaten
Gunaydınnnn çantalar guzel bikini super
canm bu garnıer güneş kremi dimi ne zmayok canım o bbn aldın açtın mı ne kadar kullandın
Tas gıbı bir canta sadece 10 tl
Beyaz buyuk boy canta sadece 7 tl..
Yok canım o bb krem bır arkadas aldı onu
tmm cnm o zman çantalar ve pantolonkları takaslıyoruz dimi yazıyorum adresi
ama canm zaten benm çanta ihtiyacım var pantolon değil hani çantaları takaslıyoken bunlarıda takaslayalım bari üstümüze olsunlar boş boş durmasınlar dedim :26:Yoo sen sadece pantolonlatla rlbiseleri takaslayalim dedin canjm ben o sekilde yspabilirim
ama canm zaten benm çanta ihtiyacım var pantolon değil hani çantaları takaslıyoken bunlarıda takaslayalım bari üstümüze olsunlar boş boş durmasınlar dedim :26:
Anladım canım ama işte nasıl yapalım ben kendıme gore baska urun bulamadım o yuzden
cüzdandan neden vazgeçtin peki
Bıraz kucuk geldi ondan istersen cantalarla elbıselerı takaslayalım
canm ben siyah beyaz elbiseyi 25 yeşil olanı ise 15den takasladım zatensana 30 dan takaslasam pantolonlar ve bi çantaya denk gelir bana bordo çanta ve kotları yolla takaslaşıp anlaşalımolur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?