Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
açıkçası senden önce başka bir arkadaşa da sattım 4 cift kadar ama bitti artık :)) artık 39 giyiniyorum bende ama sana bişey söyliyim annemde bir kaç çift yazlık ayakkabım var topuklu co k şık onarı da getirtebilirsem onlara da bakarsın.. onarda bunlar gibi hem şık hem buyuk :))
Oyyy bana söz ver öncelik benim hatta onumuzdeki ay direk yollasamiki annen bana kac tane![]()
ama modellerini annem çekip koyamaz yoksa gönderirde.. bence sen 1 ay bekle önümüzdeki ay izne gidicem dönüşte alıp gelebilirsem önce sana haber ederim olurmu canım
Gormeye bile gerek yok ama madem izne gidecekmissin denk gelmis bu ay omrumun alisveris cilginligini yaptim sesimi cikartmiyim artik glecek ay o ayakkabilar benimdir![]()
Evett su anda 33.sayfadan itibaren gunceldirilk sayfadaki hersey satıldımı
bu zayıflama kitaplarında kendimi buldum niyekiiiiii ?![]()
Kolay gelsin oncelikle daha once hic boyle alisveris yapmadim cahilligime verin.odeme nasil yapiliyor acaba
Garnier bb cream sadece 2 kere kullanıldı(50 ml) 7 tl
Light-medium-dark hangisi acaba?
Hımmmm.Ya canım bır turlu bulamadım ama ben bugday tenliyim deneyıp almıştımbana cok uymuştu tonu
Hımmmm.
Sanırım bana olmaz, ben beyaz tenliyim.