Xl deposu yeni kıyafetlerle 45.sayfadan itibaren

kalın perde ve tülleri ve bir kaç parça dantel örtü

$20140521_182055.jpg $20140521_182216.jpg $20140521_182547.jpg $20140521_182628.jpg $20140521_183914.jpg $20140521_182237.jpg $20140521_184137.jpg Eki Görüntüle 1124056 Eki Görüntüle 1124057

açıkçası senden önce başka bir arkadaşa da sattım 4 cift kadar ama bitti artık :)) artık 39 giyiniyorum bende ama sana bişey söyliyim annemde bir kaç çift yazlık ayakkabım var topuklu co k şık onarı da getirtebilirsem onlara da bakarsın.. onarda bunlar gibi hem şık hem buyuk :))

Oyyy bana söz ver öncelik benim hatta onumuzdeki ay direk yollasamiki annen bana kac tane :3:

Oyyy bana söz ver öncelik benim hatta onumuzdeki ay direk yollasamiki annen bana kac tane :3:

ama modellerini annem çekip koyamaz yoksa gönderirde.. bence sen 1 ay bekle önümüzdeki ay izne gidicem dönüşte alıp gelebilirsem önce sana haber ederim olurmu canım

ama modellerini annem çekip koyamaz yoksa gönderirde.. bence sen 1 ay bekle önümüzdeki ay izne gidicem dönüşte alıp gelebilirsem önce sana haber ederim olurmu canım

Gormeye bile gerek yok ama madem izne gidecekmissin denk gelmis bu ay omrumun alisveris cilginligini yaptim sesimi cikartmiyim artik glecek ay o ayakkabilar benimdir :45:

Gormeye bile gerek yok ama madem izne gidecekmissin denk gelmis bu ay omrumun alisveris cilginligini yaptim sesimi cikartmiyim artik glecek ay o ayakkabilar benimdir :45:

iyi yapmışsın boşver zaten burda uyguna alıyoruz.. arada gerekiyor bazen bende cok sapıtıyorum sorma

Kolay gelsin oncelikle daha once hic boyle alisveris yapmadim cahilligime verin.odeme nasil yapiliyor acaba

estagfirullah hepimiz arkadaşlardan öğrenerek başladık burda alışverişlerimize.. söyle oluyor iban numarası yada hesap numarası veriyoruz parayı yatırdığınızda bende kargonuzu gönderiyorum. kargo ücretini de karşı taraf alırken ödüyor. ya da cok alışveriş yaparsanız karşılıklı anlaşmaya bağlı bende ödeyebilirim..

33.sayfadan itibaren takip edin lutfen fiyatlarda ysrdimci olurum..

Garnier bb cream sadece 2 kere kullanıldı(50 ml) 7 tl

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 46
Kom marka 44 beden gecen sezon bası aldım.sadece bir hafta gıyındım. 140 tl ye almıştım. Sadece 40 tl ye vericem.

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 61
  • $image.jpg
    $image.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 43
Hımmmm.
Sanırım bana olmaz, ben beyaz tenliyim.

Beyaz tenliyseniz koyu dusebilir size haklısınız.cunku banada hafif bronzluk katmıştı.aslında renk tonu guzeldi ama ben yuzumde fondotene de alışık olmadığım için kullanamadım ne yazıkki .

Back