Bu kaç benden canım
Bu elbise satildi canim. 25 ve 26.sayfalarda ki urunlerime bakabilisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kaç benden canım
merhaba acı kahve rengi olan penyemidir? birde siyah fırfırlı penyemidir kumaşı?
Kalmasin bitsin arkadaslar
canim ist dayim annem ameliyat oldu bir haftadir hastanedeyiz pztesi cikicaz insallahkuzum günaydın nerelerdesin sen ?
canim ist dayim annem ameliyat oldu bir haftadir hastanedeyiz pztesi cikicaz insallah
canim ist dayim annem ameliyat oldu bir haftadir hastanedeyiz pztesi cikicaz insallah
Öncelikle annemize çok geçmiş olsun. Tam hayalimdeki beden kıyafetler koymuşsunuz. Şu anda son kalanlarınız hangileri acaba?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim simdi gordum mesajini. Urunlerin cogu satuldi. 25-26,sayfadan itibaren satistaki urunler begendigun olursa yardimci okurum
Önce anneni sorayım. Nasıl oldu?Siyah kolu yakası dantelli olanla acı kahve olan bluzları beğendim ben.
orda biiii siyah süet platform ayakkabı gördüm onun fiyati nediiiir
Saol canim daha iyiye gidiyor. Tamam aci kahve olanlar biri uzun biri kisa kollu olanlar sanirim. Eve dondugumde mesaj ataraim ginderirim canim
Yok yok. Biri uzun biri kısa kollu değil.
Biri siyah. Yakası kolları dantelli fırfırlı olan. Diğeri acı kahve olan.
bunu kastetmistim :)
Saol canim daha iyiye gidiyor. Tamam aci kahve olanlar biri uzun biri kisa kollu olanlar sanirim. Eve dondugumde mesaj ataraim ginderirim canim