Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bana atabileceğiniz bi fotoğraf var mi bende esimin dogum günü için almayı düşünüyorum internetten sipariş vericegim için kamerasını görmeden de almak istemiyorumKardeşim kullanıyor. Esim de bugün siparişini verdi.gayet güzel.
Bi dorayım döneyim canım.Ya bana atabileceğiniz bi fotoğraf var mi bende esimin dogum günü için almayı düşünüyorum internetten sipariş vericegim için kamerasını görmeden de almak istemiyorum
Selfie var mi hiçBi dorayım döneyim canım.
Kullanıyorum biraz ağır başka bir sıkıntısı yok. :)Almayı düşünüyorum ama kamerası net mi cevrem de kullanan yok bilgi sahibi değilim kullanıyorsanız çekilmiş fotoğraf varsa gönderirseniz eğer çok sevinirim![]()
Ben mi8 256 GB kullanıyorum çok memnunum Facebook ta grupları var onla çekdigim bir fotoğrafı yükledimAlmayı düşünüyorum ama kamerası net mi cevrem de kullanan yok bilgi sahibi değilim kullanıyorsanız çekilmiş fotoğraf varsa gönderirseniz eğer çok sevinirim![]()