- 17 Şubat 2024
- 8
- 2
- 32
-
- Konu Sahibi kararszkorkmus
Böyle birşey yaşamadım ama sizin yerinizde olsam11-12.haftayı bekler nifty testi yaptırırdım.Merhaba ben bugün 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Reglim gecikmişti ama zaman zaman gecikiyor zaten. Eşimle de korunuyorduk hiç aklıma gebelik ihtimali gelmedi. Ben muscoflex kas gevşetici içmiştim ağrılarımdan ötürü. Hem de iki gün boyunda günde iki tane yani 16 mg en yüksek doz. Sonra test yaptım silik çıktı. Doktora gittim beta hcg 665 çıktı. Bu ilaı araştırdım x kategorisindeymiş bebekte sakatlık yapabilirmiş. Doktora söyledim o da kimse yüzde yüz bir şey olmamıştır diyemez garanti veremez. Aldırıp aldırmamak sizin kararınız etkilemek istemem dedi. Hiçbir şeyi de olmayabilir çok büyük anomalileri de olabilir. Dini açıdan lütfen yaklaşmayın konuya. Ben sadece hamileyken x kategori ilaç içmiş kimse var mı bebekleri nasıl doğdu onu öğrenmek istiyorum. X kategori direkt çok çok zararlı demek. Çoğu antibiyotik bile c öyle düşünün. Neyse çok korkuyorum bu durumu yaşayanlar ve tecrübesi olanlar yardım edebilir mi? Devam edip etmeme konusunda ikilemdeyiz.
Bazısı sağlıklı doğum yapmıştır bazıları sağlıksız. Başkalarının deneyimleri malesef bu konuda geçerli değil. Ama detaylı testler var anne karnından alınan sıvı ya da kan ile bakılan istiyorsanız yaptırın.Merhaba ben bugün 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Reglim gecikmişti ama zaman zaman gecikiyor zaten. Eşimle de korunuyorduk hiç aklıma gebelik ihtimali gelmedi. Ben muscoflex kas gevşetici içmiştim ağrılarımdan ötürü. Hem de iki gün boyunda günde iki tane yani 16 mg en yüksek doz. Sonra test yaptım silik çıktı. Doktora gittim beta hcg 665 çıktı. Bu ilaı araştırdım x kategorisindeymiş bebekte sakatlık yapabilirmiş. Doktora söyledim o da kimse yüzde yüz bir şey olmamıştır diyemez garanti veremez. Aldırıp aldırmamak sizin kararınız etkilemek istemem dedi. Hiçbir şeyi de olmayabilir çok büyük anomalileri de olabilir. Dini açıdan lütfen yaklaşmayın konuya. Ben sadece hamileyken x kategori ilaç içmiş kimse var mı bebekleri nasıl doğdu onu öğrenmek istiyorum. X kategori direkt çok çok zararlı demek. Çoğu antibiyotik bile c öyle düşünün. Neyse çok korkuyorum bu durumu yaşayanlar ve tecrübesi olanlar yardım edebilir mi? Devam edip etmeme konusunda ikilemdeyiz.