Cilt Bakımı Ürünleri Wonderlift kullananlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Arkadaşlar ben bu ürünle şans eseri televizyon seyrederken tanıştım. Kaşlarımın arasındaki mimik kırışıklarından çok rahatsız olduğum için almayı düşündüm. Bu sayfada gördüğüm yorumlar üzerine denemekte fayda var dedim ve sipariş verdim; ancak hiç bir işe yaramıyor. jöle gibi bir şey sürüyorsunuz yüzünüze ve o bölge kuruyor. Ayrıca 5 gün gibi bir süre sonunda mişteri hizmetlerini arayıp iade istedim, çok kaba bir tavırla iade alamayacaklarını söylediler. Wonderlift satan bir siteye girip kullanıcı yorumlarınde memnuniyetsizliğimi dile getirdim; sizce yayınlandı mı? Maalesef Parayı çöpe attım.

işte beklenen cevap..insanları kullanıyorlar böylee...iyide ancak birkez alacakları bir ürünee para yatıracaklarına adam gibi bir ürün çıkarıtp devamlılık yaratsınlarr...

tşkler cnm bilgi içinn..zaten mümkünmü olumsuz birr yorumu sitelerinde yayaınlasınlarr.....

kandırmacadan başka bişey deil..

ben bir kaçyıldır sadece göz altıma kullanıyorum bazen beyaz yumurtanın kurumuş hali gbi iz bırkakıyor yinede memnunum sürerken mutlaka ıslak pamuk gezdirin.

merhaba;
geçen hafta ürünü aldım sadece burnum ile yanağım arasındaki ince çizgiye kullanacaktım 2 gün sürdüm bi kaşıntı ile sanki yanmış gibi pul pul döküldü kullandığım bölge. zararı olur diye bi daha kullanmadım. 5 yıldır kullanıyorsun kullanımda yanlış bi şey mi yapyım acaba ?

videoda nasıl kırışıgı yok edebiliyor ama bişe buldummm şimdi orjinalwonderlift sitesi gözüküyor sahte ürünleri uyarmış diyor ki kutuların üzerinde Ashill dış ticaret hologramı bulunmaktadır yani hologramsız ürünleri almayın...

Son düzenleme:

canım krışıklığı gideren hangi ürün zaten belli değil.adam bişey göstermiyor farkettiysen.ama epilift sitesindede aynı adam var ve o bir ingiliz firma ve adamda emin ol bir ingiliz.fakat yinede ürün göstermiyor sürerken.yani ne olduğu belli değil.inanmayalım bewnce.böyle bir ürün var gerçekten fakat hiçbiri bu siteler değil

bencede inanmayın..öyle bişey olsa ünlüler birsürü paralar harcıyo ciltlerine ama sonunda başa çıkamıyor gerdirtme botox v.s gereği duyorlar..zaman işte yaşlanmanın çözümü yok..normal nemlendirici su sabun en güzeli bence..

haklı olabilirsin cnm deneyen yazabilir diye düşündüm ama sahte insanlardan nefret ediyorum artıkkkkkkkk

evet canım hep kandırmaca zaten bizim kadınlar herşeye meraklı diye yapıyplar bunları.

arkadaşlar bu ürünün sitesine girince altta bu ürünü kullanan ünlülerin fotograflarını gösteriyorlar ve onların arka fonundada aslında başka marka reklamı var. yani o ürünün çakması bu. sakın kanmayın. asıl ORJİNAL marka ADONIA ORGANICS. 99 A SATTIKLARI ÜRÜN ASLINDA 250 CİVARI BİR ÜRÜN . TAMAMEN BİTKİSEL BİR ÜRÜN.

bu ürün aldım kullandım total face lift kadar etkili değil onun anca yarısı kadar video da zaten dikkat ettiyseniz son 5 saniyede kırışıklık varken 1 saniyede bütün hepsi gidio öyle bişey olmuyo yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…