- 22 Aralık 2011
- 1
- 0
Arkadaşlar ben bu ürünle şans eseri televizyon seyrederken tanıştım. Kaşlarımın arasındaki mimik kırışıklarından çok rahatsız olduğum için almayı düşündüm. Bu sayfada gördüğüm yorumlar üzerine denemekte fayda var dedim ve sipariş verdim; ancak hiç bir işe yaramıyor. jöle gibi bir şey sürüyorsunuz yüzünüze ve o bölge kuruyor. Ayrıca 5 gün gibi bir süre sonunda mişteri hizmetlerini arayıp iade istedim, çok kaba bir tavırla iade alamayacaklarını söylediler. Wonderlift satan bir siteye girip kullanıcı yorumlarınde memnuniyetsizliğimi dile getirdim; sizce yayınlandı mı? MaalesefParayı çöpe attım.
ben bir kaçyıldır sadece göz altıma kullanıyorum bazen beyaz yumurtanın kurumuş hali gbi iz bırkakıyor yinede memnunum sürerken mutlaka ıslak pamuk gezdirin.
videoda nasıl kırışıgı yok edebiliyor ama bişe buldummm şimdi orjinalwonderlift sitesi gözüküyor sahte ürünleri uyarmış diyor ki kutuların üzerinde Ashill dış ticaret hologramı bulunmaktadır yani hologramsız ürünleri almayın...
canım krışıklığı gideren hangi ürün zaten belli değil.adam bişey göstermiyor farkettiysen.ama epilift sitesindede aynı adam var ve o bir ingiliz firma ve adamda emin ol bir ingiliz.fakat yinede ürün göstermiyor sürerken.yani ne olduğu belli değil.inanmayalım bewnce.böyle bir ürün var gerçekten fakat hiçbiri bu siteler değil
bencede inanmayın..öyle bişey olsa ünlüler birsürü paralar harcıyo ciltlerine ama sonunda başa çıkamıyor gerdirtme botox v.s gereği duyorlar..zaman işte yaşlanmanın çözümü yok..normal nemlendirici su sabun en güzeli bence..
evet canım hep kandırmaca zaten bizim kadınlar herşeye meraklı diye yapıyplar bunları.
arkadaslar bu ürünü bilmiyorum da, ben başka bir ürün kullandım
türkiyede satısı yok
markası da üretimi durdurdu sanırım şu linkte anlattım deneyimimi
http://www.kadinlarkulubu.com/bilen...uty-urunlerini-kullanan-var.html#post22982919