WONDERLIFT Kırışık Yok Edici

karbeyaz

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
1.178
106

Az önce internette dolaşırken, kırışık yok edici bir kozmetik ürününn tanıtımını gördüm.

Videolu bir tanıtım hazırlamışlar ve görünüşe göre bu wonderlıft denilen ürün kırşıklıkların olduğu yerlere sürüldükten 60 saniye sonra kırışıklıkları gözle görülür şekilde yok ediyormuş. Forumları okudum biraz bir kişi kullandığını söylemiş ve 60 saniye değilde bir kaç dakikada kırışıklıkların yok olduğunu yazmış.

Hani genelde en rahatsız edici kırışıklıklar, göz çevresinde, alın bölgesinde ve dudakların kenarlarında olur ya, bu wonderlıft isimli ürünü bu kırışıklıkların olduğu yerlere sürüp kırışıklıklar gidiyormu diye bi izleyebiliriz aslında.

Forumlardaki yorumlara göre yine etkisinin 8 saat devam ettiğini, ama ürünün çok küçük olduğunu okudum. Fiyat olarak da bir kutusu 99 TL imiş. Bir kaç farklı siteden satışı yapılıyor. Açıkcası hepsi orjinal ürünmü satıyor ya da resmi satış sitesi hangisidir bilmiyorum. Ama satın alan arkadaşlarımız olursa, sonuçları mutlaka buradan bildireceğiz.

alıntı

videoyu izledim inanamadım böyle 60 saniye mümkün olabilir mi paylaşımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
yaşıyor musunuz kızlar bu videoyu izlediyseniz burada paylaşalımm lütfennn ( link vermek yasaktır googleden wonderlıf diye yaz çıkar )

arkadaşlar bu ürünün sitesine girince altta bu ürünü kullanan ünlülerin fotograflarını gösteriyorlar ve onların arka fonundada aslında başka marka reklamı var. yani o ürünün çakması bu. sakın kanmayın. asıl ORJİNAL marka ADONIA ORGANICS. 99 A SATTIKLARI ÜRÜN ASLINDA 244 CİVARI BİR ÜRÜN . TAMAMEN BİTKİSEL BİR ÜRÜN.

senin eklediğin fotografta olduğu gibi elinde ve arka fondaki marka ADONIA ORGANICS. ama kendi tanıttıkları ürün wonderlift
lüffen biraz dikkatli olalım arkadaşlar. bu kadar herşeye inanmayalım. para tuzağı hepsi. çakma markadan başka bişey değil. allah korusun yüzünüzü daha beter edersiniz u üçkağıtçılar yüzünden. ADONIA ORGANICS 244 civarı bir ürün zaten .

başka bir yerde daha bahsettim forumda wonderlift in nasıl bir kandırmaca olduğundan..nasıl birşey kısaca burdada bahsediyim ona göre arkadaşlar karar verirsiniz alıp almamaya; bildiğiniz yumurta akı maskesii gibi,hani sürersiniz saydam bir tabakadır ve kuruyunca da yüzünüzüde acayip gerer ya,ama yüzünüzü hareket ettiremezsiniz mimik yapamazsınız kırış kırış olur çünki yüzünüz,işte wonderlift aynen böyle.uhu gibi bişey sürünce açıyo kırışıklığı ama mimik yapamıyosunuz,gülünce kırış kırışsınız,yok böyle bir kandırmaca..sakın almayın,az parada değil.bulamadım ben öyle mucize bişey,halen arayıştayım ısrarla,sanırım botoks yaptırmak en iyisi,en son onu deniycem,çünki kremlerle olacak gibi değil anlaşılan.

ha bide wizard a sormak istiyorum,bu ürünün orjinali ADONIA ORGANICS demiş,kullandımı acaba bu ürünü kendisi,nasıl bişey ADONIA ORGANICS,nerden biliyosunuz bu ürün olduğunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…