- 20 Şubat 2010
- 1.178
- 106
Az önce internette dolaşırken, kırışık yok edici bir kozmetik ürününn tanıtımını gördüm.
Videolu bir tanıtım hazırlamışlar ve görünüşe göre bu wonderlıft denilen ürün kırşıklıkların olduğu yerlere sürüldükten 60 saniye sonra kırışıklıkları gözle görülür şekilde yok ediyormuş. Forumları okudum biraz bir kişi kullandığını söylemiş ve 60 saniye değilde bir kaç dakikada kırışıklıkların yok olduğunu yazmış.
Hani genelde en rahatsız edici kırışıklıklar, göz çevresinde, alın bölgesinde ve dudakların kenarlarında olur ya, bu wonderlıft isimli ürünü bu kırışıklıkların olduğu yerlere sürüp kırışıklıklar gidiyormu diye bi izleyebiliriz aslında.
Forumlardaki yorumlara göre yine etkisinin 8 saat devam ettiğini, ama ürünün çok küçük olduğunu okudum. Fiyat olarak da bir kutusu 99 TL imiş. Bir kaç farklı siteden satışı yapılıyor. Açıkcası hepsi orjinal ürünmü satıyor ya da resmi satış sitesi hangisidir bilmiyorum. Ama satın alan arkadaşlarımız olursa, sonuçları mutlaka buradan bildireceğiz.
alıntı
videoyu izledim inanamadım böyle 60 saniye mümkün olabilir mi paylaşımlarınızı bekliyorum
Son düzenleme: