• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Women's Ultra Mega kullanan var mı?

saadet33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
27
1
86
47
İstanbul
Selam arkadaşlar..GNC'den Women's ultra mega adında bi sürü vitamin demir falan içeren, özel günlerde yaşanan sıkıntılara iyi geldiği söylenen bi hap aldım..Daha önce bu vitaminleri kullanan var mı? Yan etkisi ve ya faydası oluyor mu öğrenmek istiyorum.

ben kullanıyorum arkadaşım,herhangi bir yan etkisini görmedim, özel günler artık daha sakin ve ağrısız geçiyor ama ben bu ilacı kullanmaya başladığımdan beri doğum kontrol hapı da kullanıyorum,dolayısyla hangisinden olduğunu bilemiycem,biliyosun d.k. hapları da iyi geliyor o dönemlerde,faydası ne dersen,kilo almadım hatta almak istediğim halde,ama cildimin güzelleştiğini ,bir canlılık geldiğini söyleyebilirim,birde vücudumun direnci arttı .

uzun zamandır mı kullanıyorsun narcoleptic? ben yeni başladım kilo aldırmasından korkuyorum bir de ne hikmetse mide bulantısı başladı aldığımdan beri..etkisini ne zaman görmeye başladın?

tam olarak ekim ayının başından beri,ben bana kilo aldıran hiçbirşey bulamadım bugüne kadar ,istisnayım yani bana bakma :),etkisini 1 ay sonra görmeye başladım,ilk başlarda bende de bulantı oldu ama sonra geçti,hala içerken kokusu bazen bulandırıyor normal, kilo konusunda inan birşey diyemeyeceğim ,herkesin bünyesi farklı sonuçta,ama multivitaminlerin kilo aldırma gibi etkileri olabiliyor.

bende bugün aldım meyve yemiyorum bu yüzden dışardan takviyeye karar verdim umarım kilo aldırmaz içeriğinde bir sürü şey var umarım faydalı olur arkadaşım uzun süredir erkek için olanını kullanıyor bende onun tavsiyesiyle alıyorum umarım faydalı olur :)

ben de yeni aldım bu gnc ürünlerini. siz hala kullanmaya devam ediyor musunuz? memnun kaldınız mı?

doktor bana vitamin ve mineral açısından vücudumun zayıf olduğunu söyledi.. benim vücudum çok çabuk ödem yapar yani çok su tutuyor.. GNC'ye gittim danışmak için oradaki görevliye durumumu anlatınca bana içinde iyot olmayan vitamin kullanmam gerektiğini söyledi.. Netten Solgar'ı araştırdım multivitamin komplekslerinin hepsinde iyot var.. GNC'nin Ultra Mega Gold'un içinde iyot yok.. o yüzden bunu aldım..Günde 2 tablet olarak bugün başladım kullanmaya ama bana bir hafta kadar alışma süresi geçer dediler.. içeriğini de yazayım. 2 tablet için ;

Vitamin A (75% as beta - Carotene and 25% as Acetate) 20000 IU
Vitamin C (as Arcorbic Acid) 500 mg
Vitamin D (as Cholecalciferol) 400 IU
Vitamin E (as d - alpha Tocopheryl Acetate) 300 IU
Thiamin (as Thiamin Mononitrate) (Vitamin B - 1) 100 mg
Riboflavin (Vitamin B - 2) 100 mg
Niacin (as Niacinamide) 100 mg
Vitamin B - 6 (as Pyridoxine Hydrochloride) 25 mg
Folic Acid 400 mcg
Vitamin B - 12 (as Cyanocobalamin) 150 mcg
Biotin 100 mcg 33%
Pantothenic Acid (as Calcium d - Pantothenate) 100 mg
Calcium (as Calcium Carbonate) 50 mg
Magnesium (as Magnesium Oxide) 50 mg
Zinc (as Zinc Sulfate) 15 mg
Selenium (asSelenium Yeast) 150 mcg
Copper (as Copric Oxide) 2 mg
Manganese (as Manganese Gluconate) 10 mg
Chromium (as GTF Chromium Yeast) 100 mcg
Molybdenum (as Molybdenum Yeast) 150 mcg
Potassium (as Potassium Chloride) 10 mg
Boron (as Boron Gluconate) 1 mg
Choline Bitartrate 50 mg
Inositol 25 mg
para - Aminobenzoic Acid (PABA) 50 mg
Trimethylglycine (TMG) 25 mg
Rutin Powder 10 mg
Citrus Bioflavonoid Complex 25 mg
Hesperidin Complex 5 mg
Quercetin Dihydrate 10 mg
Natural Carotenoid Complex 15 mg
N - Acetyl - L - Cystaine (NAC) 10.5 mg
Amylase 10 mg
Lipase 5 mg
Protease 2 mg
Cellulase 5 mg
Lycopene 200 mcg
alpha - Lipoic Acid 4.5 mg
Green tea Leaves (Camellia sinensis) 15 mg

ben gnc'nin şampuanını kullanıyorum çok memnunum yağlanmayı oldukça azalttı fakat bu ara hiçbiyerde bulamıyorum stoklarında kalmamış heryerde erkek olanı var aynı içerik diolar ama denedim ve diil malesef değiştirdi hemen saçımı

bende yeni başladım kullanmaya 3.günüm henüz bi değişiklik yok bende, faydasını gördüğümde yazarım kızlar;)

A,D,E,K vücutta depolanan vitaminlerdir.bu yüzden bu vitaminlerin sık kullanılması gerekmez.B ve C vitaminleri ise idrarla atılır.bu vitaminlerin daha sık alınması gerekir.A vitamini gözlere,D vitamini kemiklere iyi gelir.K vitamini kanın pıhtılaşmasını sağlar.B vitamini sinirlere iyi gelir.C vitamini antioksidan özellikte olup kansere gribe ağız yaralarına iyi gelir.

ağzın kenarında çıkan yaralar yoğurtta bulunan B vitamini eksikliğindendir.ağız yaraları diş eti kanamaları C vitamini eksikliğinin göstergesidir.

vitaminleri ilaçla almak yerine besinlerle almak en doğrusudur.düzensiz beslenenler beslenme sıkıntısı yaşayanlar vitaminleri ilaçla alabilirler.

Ben de bu vitamini bir arkadaşımın tavsiyesiyle kullanmaya başladım 2 gün önce.Kapalı alanda ve masa başında çalışıyorum.Çok yoğun ve stresli bi işim var, aylarca izin kullanamadığım, yoğunluktan yemeğe inmediğim zamanlar oluyor.Pozisyonum çok iyi olduğu için de çocuğum olana kadar katlanmaya karar verdim ama vücudum çok yorgun düştü.Umarım faydası olur.Yalnız ilaç idrar yoluyla kendini dışarıu attığından sanırım; kullanmaya başladıktan sonra idrar rengim çok koyulaştı ve ben de biraz mide bulantısına sebep oldu.Kullanan arkadaşlar tecrübelerini patylaşırsa çok memnun olurum.

Bi de hamileyken kullanılabiliniyor mu acaba?

daha bugün başladım bende.. 2 tane gömülü dişimi çektrdgm için 15 gundur hc bırsey yıyemıyorum ve vücudum ciddi derecede vitaminsiz dirençsiz kaldı.. bişey yiyemıyorum bari bu şekılde vucudumun vitamın ıhtıyacını gderyım dedm .. umarım iyi gelir

arkadaşlar bende 3 gündür kullanmaya başladım. daha öncesinde solgarın vm2000 adlı vitaminini kullanıyordum daha etkili ve iyotsuz olduğu için gnc nin ürününe başladım. Birde instaflex adında eklem ağrıları için ürününü aldım bir arkadaşım memnun kalmıştı bakalım 1 aya kadar göreceğiz memnuniyetimi paylaşırım ;)

merhaba kızlar,
Ben bu ürünü yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.ancak nem 42 kilo olduğum için günde 1 tablet içiyorum doğrumu bilmiyorum ama ben çok memnunum. Bunu içtiğim günlerde daha enerjik oluyorum içmediğimde çok çabuk tükeniyorum yoruluyorum.

Kızlar, gnc ultra womanı kullanıyorum ciddi bir baş Ağrı'sı yaptı sizce normal mi?

Back