Wollex montana bebek arabası

Qbish

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
33
1
28
İstanbul
Bayanlar merhaba, bebeğim 4 aylık oldu sayılır, bebek arabamız var fakat memnun kalmadığım için ikinci bir araba almak istiyorum Şöyle hafif güvenilir kullanımı rahat fiyatı uygun birşey arıyorum. İnternetten araştırdığımda wollex montana bebek arabasını gördüm bana çok kullanışlı ve pratik gibi geldi hem fiyatı da uygun. Bu arabayı kullanan ya da tavsiyede bulunan varmı?????

canım ben de 2. araba olarak aldım sırf katlandıgında tek parca ve hafif diye. diğer arabamızdan memnunum sadece dolmusa falan binerken 2 parca olması sinir ediyordu beni. bu arabayı blogum da uzun uzun anlattım ama burada reklam yapamam heralde. şu kadarını söyleyeym reklamda görüldüü gibi kaliteli değil. ee o fiyata da o kadar zaten. sürüşü rahat bence katlanınca küçücük olmasından sonraki artısı. ama o kadar hafif ki dengesi heran bozulabiliyor, eşya koyacak yeri cok minik elinde tasıyorsun, freni cok basit zorlayınca cıkıyor yerinden bir de katlayınca öyle eline alamıyorsun acılıyor 2. kilit sart. ama pratik ve hafif bugün merdiven bile cıktık mesela adım adım inanamadım. ha görünüşü güzel.

Ben aldım ve kesinlikle memnun değilim.dengesiz basit koltuğu çok aşağıda 155 cm den uzunsanız sürüşü zor,dağıldı dağılacak bir araba..
tek artısı üçe katlanması çantaya katılıp omuzda taşınabilmesi ki çok çok gereksiz bir ayrıntı..
internette görüldüğü gibi değil..sanırım orjinalini taklit edip piyasa sürmüşler ben öyle düşünüyorum artık..

Back