Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Wocxs keratinli bakim onarim şampuani

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Igora32

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
2
0
40
Arkadaslar boya ve acicilardan dolayi sacim da cansizlik ve Uzama sorunu oluştu kuaförüm ısrarla bu şampuani kullanmami tavsiye etti aranızda bu ürünü kullanan var mı ?

Bende kuaforumun önerisi üzerine kullanmaya başladım canım yaklaşık üç aydır kullanıyorum saclarim daki değişiklikleri artık ben değil herkes fark ediyor sacimin uzamasına çok büyük bir etkisi oldu benden gören bir çok arkadasimda şuanda kullaniyor hepsi memnun kaldı fiyati da uygun diğer onarim şampuanları na göre al kullan kuaforunede teşekkür et derim canım

Sağol cnm ya gerçekten tereddutumde vardı yarin ilk iş kullanmaya basliycam detaylari paylaşırim ☺

Kafam yüzlük ampul gibi pırıl pırıl ama acaba bu ürün benim kelimi daha da parlatır mı, kelime bakıp fikir verirseniz sevinirim, Çok parlasın ışıl ışıl olsun istiyorum, bakan ne kadar güzel parlıyor desin, K Kazen sizce ürün bana iyi gelir mi ne dersiniz?
IMG_2795.JPG

Tezgaha bak, böyle olunca 0 ürünü alacakolsam da almaktan vazgeciyorum. Hele Farmasi reklamcıları o markadan iyice uzaklaştırdı beni.

X