Wizzit Bakım Aletini Kullanan Var mı?

lowes arkadaş, aldın wizziti kullanıyomusun bilmiyorum ama bizi unuttun.Hani bilgi verecektin. CADIARZU Biz hala bekliyoruz. Ben de bu aralar epilasyon aleti alıcam araştırıyorum.Kullananların önerilerini bekliyorum.a.s

Pardon lowes arkadaş diğer sayfadaymış yorumun görmedim. Beğenmedin demek. Kullanışlı değilse biz de almayalım o zaman.Teşekkürler.

hiç almayın değmez kesinlikle almayın yani..illa alacam diyosanız siz bilirsiniz iade olayı var en azından ama ben daha iade etmedim ama edecem kullanmıyorum bile şu an..hem acıtıyo ve iyi almıyo ufak tüyleri..çok uzunalrı alıyo..çok uğraşmak gerekiyo..değmez yani..

çok teşekkürler lowes bende kararsızdım almayı çok istedim ama değmezmiş demek sayende masraftan kurtuldum. Sir ağdaya devam arkadaşım çok teşekkür ederim.

Ben kullanmadım ama sitesine girip incelemiştim ürünü,cımbızlı yani kökünden çekiyor ama 6 hf çıkmadığı kadar korkunç bi yalan olamaz,en fazla 2 hf dayanır ki benim çoğu arkadaşımda 1 hfda çıkıyo,bu arada fiatı da çok yüksek,80 ytl ye mal olacak o küçücük şey için yani çok ,o yanında verdikleri manikür seti de 20 ytl deil her yerde tıpatıp aynısı 5 ytl :)))) insanları ne kadar aptal zannediolar,ama kullanışlı bişiye benzio akşam tv izlerken bile dudaküstünden kurtulabilirsiniz :)

alırsan düşüncelerini yazarsın diilmi? hadi ilk deneğimiz sen ol yerimsenibenyerimseniben
canım sölenen o kadar çok şey varki şüphede kaldım önce danışayım dedim kızlar inanma yalandır öle seymi olur dio kullanan biri varsa eger bakıcam tatlım memlunsa alırım ama bi bakalım:1hug:

kızlar almaktan vazgeçtim lowes arkadaş memlun değil ya nasıl reklam ne inandırıcıydı kimsede tık yoktu rahat rahat alıolardı nesem sağolsun lowes arkadaş sayensinde aydınlandık tskrler

ben de çok sikayetciyim bunlardan
ama reklam sonuçta,yoğurdum eksi demezki
tabiki 6 hafta diyecek"siz zar zor alıyosunuz tüylerinizi ve 1 haftya hepsi çıkıyo,hadi gelin bize 80 ytl verin"demez,diyemez..
reklamlardan asla etkilenmeyin..her konuda..

öptüm kızlar

:enbuyukkk: arkadaşlar, görüyor musunuz? size sitemizin inanılmaz gücünü gösteren bir kanıt daha...ben de bu ürünü almaya karar vermiştim....hadi dedim bire bakayım kk ne diyor? okudum tüm yorumları, arkadaş almış, beğenmemiş, geri vermeyi düşünüyorum demiş, ben dahil herkes vazgeçmiş...iyi ki okumuşum....ama keşke işe yarasaydı, çok iyi olurdu benim için ya........-tatlicadiarzu-

kızlar ben kullandım. Ve sakın almayın derim. Boşuna paranız gidiyor. Bu Wizzit epilasyon aleti tüyleri yüzeysel alıyor ve jiletten daha beter. 2-3 günde çıkıyor. Valla alıcaksanız Braun Silk Epil Xpressive'nin mavisini alın çooooook süper hemde maşa hediyeli!!! Benden söylemesi Wizzit alıp da paranızı boşa harcamayın...

keşke bi hap olsa yutsa... saç, kaş ve kirpik hariç ne varsa kökten döksün...
sinerji yapalım belki icat ederler :)

buranın varlığından habersiz ben de sormuştum bu soruyu ama tüm mesajları okuyup cevabımı aldım sağolun en büyük kk

valla bende ne heveslerle açıstım bu konuyu işe yararsa mükemmel rahatlık olur die arkadaslardan memlun kalan yok yine çımbız yine ip :) ne varsa onlarda var anlasılan

kızlar ben aldım pişman oldum hıc bosuna denemeyın yazık verdıgınız paraya ıse yaramıyor altı hafta falan degıl jıletle alınmıs gıbı cabuk cıkıyo zaten tuylerede pek faydası yok

bende çok teşekkür ediyorum hemde çok almaktan vazgeçtim benimde kaygılarım vardı alsam değiştirme ilede uğraşma şansım yoktu.inanılmaz bir yükten kurtuldum.......:enbuyukkk:

Ben satin aldım. ama tam bir fiyasko. çok kullanışsız. bildiginiz epilatorlerin teklisi gibi düşünün. pille çalışıyor ve gücü çok az. bıyıklarımı bile düzgünce almadı. tvshop.com.tr den aldım. ürünü iade de almadılar. kimseye tavsiye etmem kısacası. benim elimde kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…