- 29 Mayıs 2008
- 335
- 32
- 318
- Konu Sahibi yagmur_tanesi
-
kullanmadım ama düşüncelerimi paylaşmak istedim...
öncelikle reklamlarını defalarca izlemiş biri olarak şunları söylemek istiyorum tüyleri mıknatıs gibi çeker dio nasıl bi çekme bu anlamış değilim kökten alsa bi erkek rahatlıkla nasıl yüzüne ve ensesine bunu uygulayabilir bıyıklarını bununla düzeltebilir reklamda erkeklerde kullanıyo. 6 hafta çıkmaması o kadar saçma ki lazer epilasyon yaptırmadığınız sürece böyle bişeyin olması mümkün değil dikkat ettiyseniz braun reklamlarında da buna benzer ifadeler kullanılıyo 5 hafta 6 hafta çıkmaz falan çıkmadığını görmedim ben 1 hafta sonra çıkıyolar ki bu kişiden kişiye değişir hormonlarla ilgili bişey. böyle reklamlara ve abartılara kanmayalım yine de siz bilirsiniz kullanıp memnun kalan varsa ben yanılmış olurum. . .
selam herkeze..
ben sipariş verdim bu hafta gelecek eğer memnun kalmazsam iade etme şansım var...alıp denicem beğenmezsem geri vericem..ne kaybederim ki . en azından denemiş olurum..
cımbız ip gibi aynı işlevi görse bile bu daha kolay en azından ..uğraşmayız dakikalarca..bakalım alıp görecem
anlatmaları güzele benzio kullanan yok sanırım alıcam tereddütte kaldım güzele benzio kökünden alıo dio aama yorumlara kullanan biri yazar belki fiyatıda ucuz degil öle uydurmasyon olsa ucuz olur dicem hem güzele benzio hem fiyatı ucuz degil pek yüz epilasyonu gibi bişiy jilete benzemio ama bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?