Wizzit Bakım Aletini Kullanan Var mı?

yagmur_tanesi

GÜL Kİ HAYAT SANA GÜLSÜN
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2008
335
32
318
kızlar wizzit bakım ürünü var makina gibi yüzünde sürüosun kökten alıo benim hoşuma gitti ama kullananaların önerisini almak istedim alsammı acaba almasammı kaş bıyık yüz tüyü hepsinde kullanılıo dio ben show tvde reklamlarını gördüm hatta link yazim bakın
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
bu linkte var bayagı kapsamlı dio ama karar veremedimkafamçokkarıştı

Son düzenleyen: Moderatör:
tüyleri nasıl aldığını söylemiyo mıknatıs gibi çeker diyo. kökünden çekiyosa mutlaka acır yok eğer yüzeysel alıyosa jiletten bi farkı yoktur en iyi deneyenler anlatır.

wizzit tüyleri kökten söküyo.. videolarda izledim kökten alıyo..yoksa yüze kullanılmaz yani jilet gibi olsa..ilk bende tereddüt ettim ama videoları izledim kökten aldığını görünce alabilirim die karar verdim

videolarda kokundan almiyo ki alinmis yuzde gezdiriyor sadece videolar karar vermek icin yeterli degil almis denemis birisi varsa yorumunu yapsin bence.

miknatis gibi diyor ama nasil cekiyo? yeterince aciklama yapmamislar.

anlatmaları güzele benzio kullanan yok sanırım alıcam tereddütte kaldım güzele benzio kökünden alıo dio aama yorumlara kullanan biri yazar belki fiyatıda ucuz degil öle uydurmasyon olsa ucuz olur dicem hem güzele benzio hem fiyatı ucuz degil pek yüz epilasyonu gibi bişiy jilete benzemio ama bence

kullanmadım ama düşüncelerimi paylaşmak istedim...
öncelikle reklamlarını defalarca izlemiş biri olarak şunları söylemek istiyorum tüyleri mıknatıs gibi çeker dio nasıl bi çekme bu anlamış değilim kökten alsa bi erkek rahatlıkla nasıl yüzüne ve ensesine bunu uygulayabilir bıyıklarını bununla düzeltebilir reklamda erkeklerde kullanıyo. 6 hafta çıkmaması o kadar saçma ki lazer epilasyon yaptırmadığınız sürece böyle bişeyin olması mümkün değil dikkat ettiyseniz braun reklamlarında da buna benzer ifadeler kullanılıyo 5 hafta 6 hafta çıkmaz falan çıkmadığını görmedim ben 1 hafta sonra çıkıyolar ki bu kişiden kişiye değişir hormonlarla ilgili bişey. böyle reklamlara ve abartılara kanmayalım yine de siz bilirsiniz kullanıp memnun kalan varsa ben yanılmış olurum. . .

Bence de..hem cımbız sistemi adı üstünde, cımbız tüyleri sertleştiren bir yöntem.sonra hepten başa bela edecekler tüyleri:) evet kesinlikle katılıyorum 5-6 haftaymış ya bıraksınlar Allah aşkına,en fazla 4 hafta dayanır tüyler (ki nadir kişilerde görülen durum)..yalan..yok böyle bir şey.

sana katılıyorum arkadaşım.braun reklamlarında 4 hafta boyunca pürüzsüz cilt diyor.nerdeeeeeeeeeeeeee.ben 4 hafta almasam ormana döner bacaklarım.braunl alıyorum haftada bir.hem kollarımı hem bacaklarımı

ozaman vazmı gecsem ay hanımlar kararsızlastım iyice öyle yaglım baglım anlatmıslarki cok inandırıcı gelio ama kullanan yokmu yaw

selam herkeze..
ben sipariş verdim bu hafta gelecek eğer memnun kalmazsam iade etme şansım var...alıp denicem beğenmezsem geri vericem..ne kaybederim ki . en azından denemiş olurum..
cımbız ip gibi aynı işlevi görse bile bu daha kolay en azından ..uğraşmayız dakikalarca..bakalım alıp görecem

Arkadaşım burdan bilgi ver bize, haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla :enbuyukkk:

tabi veririm ama bir gelsin bakalım..nasıl bir şey ..belki tv de gösterdikleri gibi değildir bilmiyorum..ama videoda izledim kökten alıyo..jilet gibi alsa kadınların yüzü erkek tüyü gibi çıkar sonuçta yani..telefonla aradım sekreter çıkıyo önce hangi ürünle ilgili bilgi almak istediğimizi soruyo ben wizzit dedim..fiyatı yuvarlıyorum 70 ytl yol masrafı ile 80 ytl yi buluyo kredi kartıyla veya kapıda ödeme yapılıyo..krediyle taksit isersen yine fiyat aynı 4 taksit yapıyo..eğer iade edilecekse ürün ara iadesi yapılıyo kredi kartınada iade yapıyolar..artık gelince görecem yinede bilgi veririm sizlere

cımbız sistemiyleyse almayın derim ben. braunun epilasyon aleti var bende yüz başlığıda var. ay bikere deneyeyim dedim gözümden yaş geldi feci acıtıyo. eğer cımbız sistemiyleyse tabi. mıknatıs gibi diyosun ama yinede sen biirsin.

bende izledim reklamları inandırıcı gelıyo ama deneyen biri olursa daha faydalı olur. ayrıca kapıda ödeme yapmak daha iyi olur bence kredi kartında sorunlar çıkabilir:

alırsan düşüncelerini yazarsın diilmi? hadi ilk deneğimiz sen ol yerimsenibenyerimseniben

Hala alıp ta deneyen biri çıkmadı mı arkadaşlar?Günlerdir bekliyoruz. Deneyenler görüşlerini paylaşırsa seviniriz.Ben de diğer kaliteli epilasyonlarla arasında ne farkı var merak ediyorum.Daha iyimi kötü mü? Deneyenler hadi cevap bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…