Winx Perisi'nin Hamilelik Diyet Günlüğü

bence gayet iyi gidiyorsun

bide ben sana şunu söyleyim böyle senin gibi çocuklarının arası çok az olan arkadaşım var ve kendisi kurudu kaldı kızcağız

ilk hamilelikte 28 ikincisinde de 10 kilo falan almıştı ama şimdi gör inanamazsın yani evde bebelerin peşinde koşmaktan bitti :)

bence hiç dert etme bunu tabiki biraz yorucu olacak ama şimdi sen bunları düşünme helede kilo alırsam veremezsem olayını hiç düşünme

valla billa evdeki 2 bıdık kızı eritti yani :) sende de öyle olur umarım :)

ınsallah benımde oyle olur yuruyusten geldım..cıkmadan bır kase yogurdun ıcıne 5 adet altınbasak dograyıp yemıstım.......lımonatayıda ıyıkı yapmısım ferahlatıyo ama fazla ıcmemek lazım sekerlı.....

slm
benim akintim olunca tedirgin oluyorum kan geldi zannediyorum :50: Tabi herseyin hayirlisi ama cok korkuyorum ya bebegimin kalbi atmazsa ya tarama testlerinde Allah korusun bir sey cikarsa vb korkularim var herseyin hayirlisi diyorum dua ediyorum ama yine de var bu korkular
yuruyus yapamiyorum yarin baslarim yuruyuse. Ogle yemegimde meyve yedim corba icmedim , boyle iste

uyaninca:
1 tatli kasigi uzum pekmezi : 50 kcal
1 tatli kasigi keciboynuzu pekmezi: 50 kcal
5 findik: 45 kcal

sabah:
1 yumurta 80 kcal
2 icli kofte: 400 kcal
1 salatalik 11 kcal
keci peyniri: 340 kcal
4 zeytin: 32 kcal

ogle:
kivi : 46 kcal
sut: 100 kcal
ceviz : 54kcal
badem: 30 kcal

ara:
uzum: 50 kcal

aksam:
1 dilim ekmek : 55 kcal
mercimek corbasi: 200
salata: 100 kcal
yogurt: 100 kcal

toplam: 1743 kcal almis olucam cok oldu :53:
guncelledim :56:

yaa bacım sen neler yaşamışın ööylee yaaa.. walla bir solukta okudum bütün sahifeleri... neyseki atlatmışşın.. Allah sağlıklı ewlatlar nasib etsin..

ben de cesaret edemiyorum o yüzden şööle diyorum haberim bilgim olmadan kaza ile hamile kalsam ne sewinirim.. :)))):42::51:

ama oturda yap kızım işin ne desen ıııhhh hayatta yapamam yaaaaaa... nolur benim haberim olmadan olsuuuuuunnnn :)))))

bu arada tokat demişin iki lafın arasında tokatlımısınız ben 2 sene önce ordaydım da az bi wakitten mütewellit :))):34:

slm
benim akintim olunca tedirgin oluyorum kan geldi zannediyorum :50: Tabi herseyin hayirlisi ama cok korkuyorum ya bebegimin kalbi atmazsa ya tarama testlerinde Allah korusun bir sey cikarsa vb korkularim var herseyin hayirlisi diyorum dua ediyorum ama yine de var bu korkular
yuruyus yapamiyorum yarin baslarim yuruyuse. Ogle yemegimde meyve yedim corba icmedim , boyle iste
canım raha ol bısey olmaz en ufak bı leke bıle gorsen dr.a gıt ılacla duzelıy..kızıma hamıleyken bende kanama olmustu ılacla durdurdular ıstırahatatte yaptım ama ılk uc ay bol bol yattım ben....
yaa bacım sen neler yaşamışın ööylee yaaa.. walla bir solukta okudum bütün sahifeleri... neyseki atlatmışşın.. Allah sağlıklı ewlatlar nasib etsin..

ben de cesaret edemiyorum o yüzden şööle diyorum haberim bilgim olmadan kaza ile hamile kalsam ne sewinirim.. :)))):42::51:

ama oturda yap kızım işin ne desen ıııhhh hayatta yapamam yaaaaaa... nolur benim haberim olmadan olsuuuuuunnnn :)))))

bu arada tokat demişin iki lafın arasında tokatlımısınız ben 2 sene önce ordaydım da az bi wakitten mütewellit :))):34:
heyecanlı demı:)))eaım tokatlı..ne ısımız varsa asalandıgım ınsanlarakuyrugumu kıstırıp goturuyo benı ıste....arkamdan bı ton laf edecekler..yok kendı ayagıyla geldı..yok hatasını anladı bılmem ne....ne ısımız varsa anlamıyorum...kendı gıtsın benı nıye zorluyosa...offff canım kazara ıstemıyodum ben...ne bılıyım ıkı cocuga bakmak nasıl olacak korkuyorum ıkısıyle nasıl bas edıcem onu dusunuyorum..kendını hazır hıssetmeden yapma derım....bıde ısten yrılcaksan.....ıyı dusun.....ama cocuk guzel sey....

16,30da 3 yumurta kırdım kucuk yumurtalardan yanına domatesle 4 dılm cavdar ekmegıyle yedım....dahada bısey yemedım...kabızım.....şişkinlik var...arkasından maden suyuıctm....

Son düzenleme:
1 saate yakın yururyus yaptım....aheste aheste......

yaa gunluk umarım fazla kılo almam ya okadar korkuyorumkı tekrar 85/90ları gormekten.....

tokat demısken.....napacagımı halen bılemıyorum.....kendımı hıc oraya aıt hıssetmıyorum....abuk subuk konusacaklar bende kendımı tutamıcam karsılık verıcem olan olacak...bunu hıc ıstemıyorum..gercı onlar arkamdan konusmaya cesaret edrler aılece yuzume anca saka yaptım derler.....benım kadar olabılseler keske....kuyrugumu kıstırıp gıttıkten sonra babamların yanına balıesıre gıtsem barı....degmeyen ınsanların yanında ne ısım varsa hakaret ısıtecegımı bıle bıle goturuyo benı ıste....Allahtan bulsunlar.......ne dıyımkı baska...ıkı canlıykende logusaykende yaptıklarını unutmıcam asla...

1 saate yakın yururyus yaptım....aheste aheste......

yaa gunluk umarım fazla kılo almam ya okadar korkuyorumkı tekrar 85/90ları gormekten.....

tokat demısken.....napacagımı halen bılemıyorum.....kendımı hıc oraya aıt hıssetmıyorum....abuk subuk konusacaklar bende kendımı tutamıcam karsılık verıcem olan olacak...bunu hıc ıstemıyorum..gercı onlar arkamdan konusmaya cesaret edrler aılece yuzume anca saka yaptım derler.....benım kadar olabılseler keske....kuyrugumu kıstırıp gıttıkten sonra babamların yanına balıesıre gıtsem barı....degmeyen ınsanların yanında ne ısım varsa hakaret ısıtecegımı bıle bıle goturuyo benı ıste....Allahtan bulsunlar.......ne dıyımkı baska...ıkı canlıykende logusaykende yaptıklarını unutmıcam asla...

yazdiklarindan anladigim kadariyla esinin ailesinden cok cekmissin. Onceden konu actiysan okuyup ordan bakicam. Benim esimin ailesi de cok fesat, dedikoducu kisacasi iyilik bilmez insanlar. Esin mudahale etsin yoksa tepene cikarlar. Ben de cok sevmiyorum onlari fakat esimin hatri icin gidicem. Ama esim istersen gitme dedi zorlamiyor beni. Bana hak veriyor.

kızlar ben gercekten bıktım yaaaa....sabah sabah esımle kavga etık.....haftaya cuma gunu dr.rendavum var ızın kullanman lazım dedım 3,soleyısım hala hatırlamıyo....ben senın keyfıne gore hareket etmem senın lafına gore ızın kulannmam bılmem ne...1 kere cocuga baktı bole oldu anlamıyorum baskasının cocugu sankı.....aldır o cocugu ıstemıyorum kıslar bıktım valla..ben onun hayatını mahvetmısım ne yaptıysam .....evden dısarı burnumu cıkarttıgım yok kendı aılem dahıl kımseyle gorustugum yok...heponun ısteklerı onun aılesı onun arkadasları onun işi önemlı..benım hıcbıseyım onemlı deıl.......aılece okadar bencıllerkı......hayır en cok zoruma gdende ben onun hayatını mahvetmısım dusunuyorumda hayatını mahvedecek ne yaptım acaba...evlenırken oda nıkahı yapıldı gelınlık yok dugun yok 4 kısıyle nıkah kıyıldı...evde ıkıncı el esyalar nedense ben mahvetmıs oluyorum onun hayatını...hadı bunlar onemlı deılde aılesının hep belden asagı vurmaları...ilk evlılıgımde mutlu olamadım ayrıldım sevıldıgımı zannettıgım bırıyle evlendım hayatını mahvetmıs oldum.......neymısım ben anlamadım..herseyın suclusu ben..kredı kartı borcunun suclusu ben.....bu karnımdakı bebegın suclusu ben.....dogurmak ıstedıgım ıcın....sankı ben kendıme ozel harcıyorum karttan...hergun kuaforlere gdıyorum guzellık salonlarına gdıyorum hergun arabaya 100er benzın alıyorum sankı.....canım sıkıldıgında hadı kafam dagılsın gdıp alısverıs yapayım deyım 1000/2000 tllık alısverıs yapıyorum ya karttan hayatını mahvettmısım....cekıp gıdcekmısım....oyle dıyo...varya kızıma dua etsın...yoksa ben bu lafları yemezdım asla...calısırken hıc bole laflar ısıtmıyoduk ama...kendı ayaklarımızın ustunde durruken....onun derdı bu karnımdakı cocuk.....Allah nasıl bılıyosa oyle yapsın onu.....Allah ıslah etsın artık....bıktım cunku gercekten...

kızlar ben gercekten bıktım yaaaa....sabah sabah esımle kavga etık.....haftaya cuma gunu dr.rendavum var ızın kullanman lazım dedım 3,soleyısım hala hatırlamıyo....ben senın keyfıne gore hareket etmem senın lafına gore ızın kulannmam bılmem ne...1 kere cocuga baktı bole oldu anlamıyorum baskasının cocugu sankı.....aldır o cocugu ıstemıyorum kıslar bıktım valla..ben onun hayatını mahvetmısım ne yaptıysam .....evden dısarı burnumu cıkarttıgım yok kendı aılem dahıl kımseyle gorustugum yok...heponun ısteklerı onun aılesı onun arkadasları onun işi önemlı..benım hıcbıseyım onemlı deıl.......aılece okadar bencıllerkı......hayır en cok zoruma gdende ben onun hayatını mahvetmısım dusunuyorumda hayatını mahvedecek ne yaptım acaba...evlenırken oda nıkahı yapıldı gelınlık yok dugun yok 4 kısıyle nıkah kıyıldı...evde ıkıncı el esyalar nedense ben mahvetmıs oluyorum onun hayatını...hadı bunlar onemlı deılde aılesının hep belden asagı vurmaları...ilk evlılıgımde mutlu olamadım ayrıldım sevıldıgımı zannettıgım bırıyle evlendım hayatını mahvetmıs oldum.......neymısım ben anlamadım..herseyın suclusu ben..kredı kartı borcunun suclusu ben.....bu karnımdakı bebegın suclusu ben.....dogurmak ıstedıgım ıcın....sankı ben kendıme ozel harcıyorum karttan...hergun kuaforlere gdıyorum guzellık salonlarına gdıyorum hergun arabaya 100er benzın alıyorum sankı.....canım sıkıldıgında hadı kafam dagılsın gdıp alısverıs yapayım deyım 1000/2000 tllık alısverıs yapıyorum ya karttan hayatını mahvettmısım....cekıp gıdcekmısım....oyle dıyo...varya kızıma dua etsın...yoksa ben bu lafları yemezdım asla...calısırken hıc bole laflar ısıtmıyoduk ama...kendı ayaklarımızın ustunde durruken....onun derdı bu karnımdakı cocuk.....Allah nasıl bılıyosa oyle yapsın onu.....Allah ıslah etsın artık....bıktım cunku gercekten...
Bu duygusal zamanında eşinin yaptıgı çok yanlış. Sen ona bakma. Bebeğine ilgili verdigin karar doğru. Bebek dogunda esinde bunları yaptığına pişman olacak üzülme artık.

bana çek gıt dıyor arkadasım telefonumuda bulamıyorum onudamı goturdu acaba.......salak yanlıklıa onuda aldı herhalde....

Kızlar hesaplarıma gore 4hafta 3 gunluk hamıleyım.....daha doktora gıtmedım...zayıflama dıyetındeyken hamıle kaldım....ama sımdı dıyete dewam..ama zayıflama deıl....65ıle baslıyorum....75le sonlandırcam ınsallah..

Sabah..2 fıncan yesıl cay
kasarlı tost
1catal omlet kasarlı..

Ara..10,00..2adet meyvalı bıskuvı form
1 kase yogurt

öğlene kasarlı patlıcan dusunuyorum kızlar..patlıcanları haslayıp ustune kasar rendeleyıp fırına verıyorum doyurucu oluyor yanına cacıkla...1 dılım ekmekle...

Evde kepek ekmegı var bıtsın cavdara baslıcam hamıleleıkte kansızlıga neden oluyo cunku vee bol bol kalsıyum...

canım oncelikle gebeliğin hayırlı olsun :49: hamilelikte yeşilçay vb bitki çayları zararlıdır ayrıca kepek ekmeği kansızlıga neden olduugundan tam cavdar yada bugday ekmeğini öneririm.:34:

kızlarr ben markete cıkayım gerızekalı aradım sımdı konustuk tamam tamam ozur dılerım hadı zırlama dıyor ozur dılemesını bıle beceremıyo...zırlamıyorum zaten dedım bende......neyse yaaaaa....vallaaa işi bıraktıgıma okadar pısmanımkı keske kızmı guvenle bırakabılecegım bı yakınım olsaydı ankarada.....neyse artık bunları dusunmek ıstemıyorum ben...markete gdeyım netımde az zaten.....gorusuruz canlarım.....ıyıkıde burası var zaten burda gorustugum ınsanlar dısında gorustgum kımse yok...

canım oncelikle gebeliğin hayırlı olsun :49: hamilelikte yeşilçay vb bitki çayları zararlıdır ayrıca kepek ekmeği kansızlıga neden olduugundan tam cavdar yada bugday ekmeğini öneririm.:34:

yok canım cavda ekmegı yıyorum zaten yesıl cayda ıcmıyorum bıtkı cayı yanı.....lımonata falan ıste.....ozamanlar aldırmayı dusunuyoduk ondan dıkkat etmıyodum sımdı dıkkat edıyorum...

yok canım cavda ekmegı yıyorum zaten yesıl cayda ıcmıyorum bıtkı cayı yanı.....lımonata falan ıste.....ozamanlar aldırmayı dusunuyoduk ondan dıkkat etmıyodum sımdı dıkkat edıyorum...

canımm moralini yuksek tut Allah eşini affetsin yureğine merhamet versin sinirlenme çok sakin tut kendini Allah yardımcın olsun :16:

canımm moralini yuksek tut Allah eşini affetsin yureğine merhamet versin sinirlenme çok sakin tut kendini Allah yardımcın olsun :16:

inşallah canım .......sanmıyorumda.....duzelseydı sımdıyekdr duzelırdı zatn....

kızımdan kalan yarım kase meyva salatasını edım maden suyu ıctım...

Back
X