• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

winx perisi

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2008
2.668
48
688
38
Ankara
Kızlar bgun ogle ıtıbarıyle dıyete basladım tartıda 73 u gordum dogumdan kalan kılolarımı vermek ıstıyorum forumda ayca bıngolun lıstesı var ayda 8 kılo verdırıyomus ona basladım sabah ne yedıgım bende kalsın ama oglen yeıklerım sunlar:

1 tane haslanmıs derısı alınmıs baget
yogurtlu lımonlu yesıl salata
ekmek yok yıyecekler ıcın 1dılım çavdar ekmegı
ardından 15/20 dk sonra bır fıncan yesil çay

bu arada emzırdıgım ıcın ben yesıllıklı ve proteın oldugu ıcın basladım 1 aysonra tartılıcam bakalım kaç kılo vermıs olucam lısteye forumdan bulabılırler arkadaslarr

hadı sızıde beklıyorumm tablo yapalım ve gun gun ne yedıgımızı burda paylasalımmm

wınx perisi....başlangıc kg:73.... Hedef 1 ay sonunda:66 :46:

arkadaşım azmin bol olsun giden kiloların bi daha gelmesin :21:

inşallah bıdaha hamıle kalırsam 25 kg almıcam 15 kgsunu emzırerek verdım ama durdu bende dıyete basladım artık bol su zaten ıcıyorum sutum kesılmez yaz geldı en azından 70ın altında olayım yanı ama yılmıcam burda grubumuz olursa bırbırımıze sorumluluk olacagından bırakmayız kac kere basladım bozdum ama bu sefer bozmucam bıde gunluk tutunca gercekten ne yendıgı daha cok bellı oluyor bu sabah son kez guzel bı kahvaltı yaptım ve bıttı 66ya dusene kdr bole bı kahvaltı yapmıcam artık 66 ya dusunce pazar gunu ne ıstıyorsam yıcem ama 66ya kdr bısey yemek yok lıste dısına cıkmıcammmm arkadasımmmm

:51::52::32:

Arkadaşım güzel bir başlangıç yapmışsın ben de yeni üye oldum ve yeni sağlıklı beslenmeye başladım. 2 Nisan' da başladım 93,5 kg ile başladım dün tartıda 88,70 dü kilom çok mutlu oldum ama görünüş te henüz bi değişiklik yok .

Arkadaşım güzel bir başlangıç yapmışsın ben de yeni üye oldum ve yeni sağlıklı beslenmeye başladım. 2 Nisan' da başladım 93,5 kg ile başladım dün tartıda 88,70 dü kilom çok mutlu oldum ama görünüş te henüz bi değişiklik yok .

vallapc yanımda bebıs kucagımda msj beklıyodum umıtsızce hgeldın yol arkadasım.....
2 nısandan berı guzel kg vermıssın aslında

tabloyu oluturuyorum ozaman

wınx perısı.....suan 73..hedef...66
umran78....suan88,70....

gunluk menunu yazarmısın tatlım

aksam yemegını ne zaman sonlandırıyosun

suanda yesil cayımı ıcıyorum 2,fıncan.....aksam yemegımıde 6dan sonra yemeyeceqım...aksam menum şöyle:

ıkı adet tam kaynamıs yumurta
lımonlu yeşil salata...

2saat sonra acıkırsam lıgt sut veya yatarken.......

bu arada ekmek yokkkkkk...

aslında karar verınce acıkılmıyor oglen 13,30da yemıstım suana kdr 10kere yemem gerekıyodu ama acımadım sayılır fazla......:52:

merhabalar öncelikle azmini kutluyorum dilerim istediğin kiloya kolaylıkla kavuşursun.bende kilo vermek istiyorum.araştırıken başlığını gördüm.birlikte yol alırız belki dedim.82 kiloyum ben.boyum uzun.1.76 falan ama en azından 70 olmam lazım tabi sonraki hedef 65 gibi bişey olur.dilersen birlikte kurtulalım fazlalıklarımızdan..bebişine de öpücükler

merhabalar öncelikle azmini kutluyorum dilerim istediğin kiloya kolaylıkla kavuşursun.bende kilo vermek istiyorum.araştırıken başlığını gördüm.birlikte yol alırız belki dedim.82 kiloyum ben.boyum uzun.1.76 falan ama en azından 70 olmam lazım tabi sonraki hedef 65 gibi bişey olur.dilersen birlikte kurtulalım fazlalıklarımızdan..bebişine de öpücükler

ayyyy cnm benım tabıkııııı neden olmasınnnnn cok mutlu ldum yahuuuuuu hossgeldınnnnnn senın boyda baya uzunmus kusum ben 1,60 boyundayım 58e ınmem gerek ama sımdılık 1aylık hedefım 66 haftada 2 kg vererek

tabloyu yapmayalımda herkes tartılma zamanlarında baslangıc kgsunu ve anlık kgsunu yassın ve menusunu optum bıle bebısı:D

bu arada kımseye solemıcem dıyete basladıgımı caktırmadan yapıcam benım motıvasyonumu bozuyolar daha oncede emzırme bahanesıyle cok dıyet bıraktıgım ıcın ama bu sefer bırakmak yokkkkkkk kork benden 66 çok pis geliyorummmm:D

ayyyy cnm benım tabıkııııı neden olmasınnnnn cok mutlu ldum yahuuuuuu hossgeldınnnnnn senın boyda baya uzunmus kusum ben 1,60 boyundayım 58e ınmem gerek ama sımdılık 1aylık hedefım 66 haftada 2 kg vererek

tabloyu yapmayalımda herkes tartılma zamanlarında baslangıc kgsunu ve anlık kgsunu yassın ve menusunu optum bıle bebısı:D

anlaştıkk:)))
belli birgün mü yapalım tartı gününü yoksa her gün mü tartılalım sence ne dersin

Winx perisi hemen hemen aynı kilodayız, ben bundan sonra kendi sayfamda gün gün girip yediklerimi yazıcam sende benim sayfama arada uğrayıp gerektiğinde eleştirirsen, gerektiğinde motive edersen çok sevinirim:16: İstersen bende senin gün gün yediklerine bakıp yorum yapabilirim hergün.

Winx perisi hemen hemen aynı kilodayız, ben bundan sonra kendi sayfamda gün gün girip yediklerimi yazıcam sende benim sayfama arada uğrayıp gerektiğinde eleştirirsen, gerektiğinde motive edersen çok sevinirim:16: İstersen bende senin gün gün yediklerine bakıp yorum yapabilirim hergün.

sayfanın lınkını ver cnm ordanda paylasım yaparız tabıkı neden olmasın yanı:Dvalla nasıl mutlu oldum ya umıdımı kaybetmıstım artık kımse yazmıcak dıye. bebısım bana bakıyodu ben bebısıme bakıyodummmm :D

pin_up_girl diyet günlüğü bu konuda o da zaten. Ben de çok iradesizim diyet yapma konusunda çevremdekilerde hiç yanlış yapıyorsun demiyolar gaza getirmiyorlar beni bana gaz vericek birilerine ihtiyacım var benimde. Birlikte dayanışma içinde zayıflarız umarım.

pin_up_girl diyet günlüğü bu konuda o da zaten. Ben de çok iradesizim diyet yapma konusunda çevremdekilerde hiç yanlış yapıyorsun demiyolar gaza getirmiyorlar beni bana gaz vericek birilerine ihtiyacım var benimde. Birlikte dayanışma içinde zayıflarız umarım.

bence zayıflarız cnm cunku bende oyleyım bu sefer caktırmadan dıyet yapıcam esıme bıle solemıcemmmm dedıgın gbı yılgınlık anında bana destek olmuyolar hıcc

tamamdır bide sporumuza da yazalım kaç dk yaptık diye
o zmaan ilk hedefimi koyuyorum
10 una kadar 79.9 olucam ben:)
haftalık 2 kilo gibi iyidir heralde

cnm ben yuruyus hava guzel oldugunda bebısıde hava aldırmak bahanesıyle cıkıyorum tempolu fazla yuruyemıyorum bebek arabasından dolayı aama o bıle faydalı hıc olmamasından ıyıdır 1saate yakın suruyo cıktıgım zaman bgun cıkmadım hava yagıslıydı cunku ama cıkarsam yazarım bu arada suyu unutmayalımmm sabahtan berı 2 lıtre su ıctım ben

bence zayıflarız cnm cunku bende oyleyım bu sefer caktırmadan dıyet yapıcam esıme bıle solemıcemmmm dedıgın gbı yılgınlık anında bana destek olmuyolar hıcc

Oo zaten bebeğinde varmış senin, biraz büyüsün peşinde koştururken spor yapmış gibi olursun zaten, yanında diyette yapınca gidiverir bütün kilolar. Hazır bugün itibariyle bu kadar gaza gelmişken gidiyim biraz spor yapıyım bari bende, tek başına diyetle olmuyor spor da lazım. :124:

Back
X