Whiterose sevdiceğini kaybetti:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Krdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuyu görünce inanamadım...
Whiterose'cum başın sağolsun güzel arkadaşım...

Kelimeler düğüm oldu...

Allah sevenlerine sabirlar versin.
mekani cennet olsun insallah....

:(( Allahım kimseye sevdiklerinin acısını göstermese keşke ama malesef hayatımızın biçildiği kadar nefesimiz sürecek..kelimeler kıfayetsiz kalıyor Allahım sabır versinn...

Başıma ağrılar girdi, böyle bir kaybın tesellisi var mıdır. Sevdiğini kaybetmek ne acıdır yarabbim..
Allah taksiratını affetsin, ailesine ve sevdiklerine sabırlar diliyorum..

Okuyunca tüylerim ürperdi. Çok ama çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Whiterose' a da sabırlar dilerim.

ateş düştüğü yeri yakar.ne söylesek teselli etmez.ama dualarımızla yanındayız.allah sabır versin .allah sevdiceğinin mekanını cennnet etsin.

Gerçekten çok acı bir durum Saniş kardeşime Allah'tan sabır , ölen kardeşimizede mekanının cennet olmasını diliyorum..

Şoktayım,inanamıyorum.
Tutuldum kaldım..
Her şey yolundaydı, çok iyiydi.
ıyileşiyordu...
Bir anda nasıl her şey tepe taklak oldu?

Lanet olsun bu illete, lanet!!!

Basin sag olsun guzelim, cok uzuldum, tuglerim diken diken oldu, insallah cabucak saglicakla toparlanirsin, Allah sabir versin sizlere ailesine, en cok da sana, Mekani cennet olsun kardesimizin :((

Allah rahmet eylesin,başka acı yaşatmasın...ıçim burkuldu.Ölümün her türlüsü kötü kıyaslanamaz belki ama bu da insanı darmadağın ediyor...Nur içinde yatsın ........

çok çok zor tarif edilmesi imkansız bir acı yaşıorum.her tarafım uyuşuk 15 gündür.onsuz yaşamak nefes almak çok zor.hayat aslında çok acı bir oyun.kurallarıda çok ağır.acımı paylaşan herkese çok tşk ederim.Allah bin kere razı olsun...

çok çok zor tarif edilmesi imkansız bir acı yaşıorum.her tarafım uyuşuk 15 gündür.onsuz yaşamak nefes almak çok zor.hayat aslında çok acı bir oyun.kurallarıda çok ağır.acımı paylaşan herkese çok tşk ederim.Allah bin kere razı olsun...

allah size dayanma gücü ve sabır versin :teselli:

ölüm hayatın en acısı vede en gerçeği malesefmafoldumben

cnm Allah sevdiğinin mekanını cennet eylesin inşallah
sana da sabrın en büyüğünü versin
ölüm acısı başkadır
başa gelmeden bilinmiyor
Allah gani gani rahmet eylesin

:1shok:Whitrose'm canım ne diyeceğimi bilemiyorum.İnan acın benim acım oldu şu an.
Rabbim mekanını Cennet etsein,Rabbim sana sonsuz sabırlar versin bebeğim.

inanamıyorum nasıl üzüldüm ya allah rahmet eylesin umarım whıterose biran önce kendine gelir allah sabır ve güç versin

Back