Whiterose sevdiceğini kaybetti:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Krdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
whittt
çok üzüldümm canım yaa

ne diyebilirimkiii ne denirkiii :çok üzgünüm:

gani gani rahmet eylesin allahımmm

sizlerede dayanma gücü versin :çok üzgünüm:

Allah Sabır versin arkadaşımıza tanımıyorum ama inanın çok üzüldüm ölüm hiç kimseye yakışmıyor ama genç insanlara hiçmi hiç yakışmıyor.. Başı sağolsun tüm sevdiklerinin..

arkadaşı tanımıyorum ama içim titredi. buna dayanacak sabrı bulur inşallah... başı sağolsun.

tatlım whiterosa canım çok üzüldüm inan çook..acına ne kadar ortak olunur bilemiyorum ama yürekten,sana ve ailesine dayanma güçü,versin rabbim sabırlar diliyorum.:Saruboceq:
gençgecik kardeşimizede mevlam rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
bilirim tatlım bu meret hastalığın verdiği ızdırabı,yeğenimi kaybetmiştik bizde.senağlama
.

hiç haber aldın mı cnm:gitme:

Hayır güzelim aramıyorum. Biraz sakinleşsin, kendine gelsin. Böyle şeylerin sözle telafisi yoktur. Yani bu aşamada yoktur biraz kendi kendini teselli etsin. Allah yardımcısı olsun duadan başka elimizden birşey gelmiyor

dgru bir tutum olmus.. ancak biraz kendini toparladiginda kendi ellerinizle gerekirse whiterose u bircok kursa ve aktiviteye katilmasini saglayin.. kafasini enerjisini bir yerde bosaltmali bir sekilde kaybettiklerini dusunecek vakti cok olmamali.. ilk zamanlar cok anlamaz ama asil zaman gectikce koyar bu tur seylerin acisi.. o yuzden sizi yaninda istediginde bu tur aktiviteleri ve kurslari teklif edin hatta israrci olun.. inanin evde oturup dusunup gunlerini heder etmesinden bin kat daha iyidir..

Allah Rahmet eylesin,ailesine,tüm sevenlerine ve sevdiklerine sabırlar diliyorum:Saruboceq:
Allah'ım şu kanser denen illeti tüm evlerden ırak etsin :çok üzgünüm:
Başsağlığı dileklerimizi iletirsen sevinirim Krdim :çok üzgünüm:
Dualarımız Muhammed ve Whiterose kardeşimizle:Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…