hiç haber aldın mı cnm:gitme:
Hayır güzelim aramıyorum. Biraz sakinleşsin, kendine gelsin. Böyle şeylerin sözle telafisi yoktur. Yani bu aşamada yoktur biraz kendi kendini teselli etsin. Allah yardımcısı olsun duadan başka elimizden birşey gelmiyor
Burada tanıdığım en cici, en hanımefendi en candan dostlardan biridir Saniş. Pırıl pırıl güleç gözleri, tertemiz yüreği ile hep hakkında en iyisini isteyeceğiniz dost. Bir sevdiği vardı dostlarının çok iyi bildiği. Evlenmeye hazırlanıyorlardı aslında çoktan evlenmiş olurlardı belki sevdiceği lösemi olmasa uzun tedavi süreci başlamasa...Aslında iyiydi yani ne zaman konuşsak bi çok hastaya göre çok iyi durumda olduğunu söylüyordu. Zaman zaman hastanede yatıyordu bünyesi güçlü değildi normal insanlar kadar ama iyiydi direniyordu hastalığına. Kaç gündür göremiyordum Saniş'i burada, msn'de...O bu kadar uzak kalmazdı kk'dan. Bizi habersiz bırakmazdı diye düşünüyordum bugün aradım açmadı telefonunu. Sonra mesaj yazdı 'Muhammet'i kaybettik nolur dualarını eksik etme' diye... Konuşacak durumda değil ki açmıyor telefonunu. Nolur siz de dualarınızı eksik etmeyin. Allah kimsenin umudunu yarım bırakmasın. Sanişimize güç versin, çabuk toparlansın. Ölüm acısının tesellisi yoktur, yarım kalan umudun telafisi yoktur. Dualarımız ona güç versin kendi ruhunda tesellisini bulsun. Allah sevdiğine de yattığı yerde huzur versin, merhamet etsin, rahmet etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?