• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

whatssap dan anlayanlar ??

Girip girmediğini merak ediyorsanız son görülme tarihi ele vermez mi zaten?Kapatmadıysa yani. Durum güncellemesiyle neden uğraşıyorsunuz ki :)

güncelleme yapmış nedemek acaba başkasının güncelleme yaptığını siz nasıl görüyosunuz enson w.upa girildiği saat diyorsanız o ayrı

hey there! I am using WhatsApp bu cümleyede niye taktığınızı anlamıyorum onun yerine başka şeylerde yazılıyor yazmak istemeyende yazmaz öyle kalır otomatik herkesde yazıyor o değiştirilmediği sürece ;)

kişinin adına gelip tıkladığında kişi bilgileri çıkıyor ordan görürsün sende :34:
o cümleye taktım diyede birşey yok örnek verdim ben diğer yazdıklarınıda zaten biliyorum ben kafama takılan bişeyi sordum burda saçma sapan bişey yazmak zorunda değildin ok :34:

Girip girmediğini merak ediyorsanız son görülme tarihi ele vermez mi zaten?Kapatmadıysa yani. Durum güncellemesiyle neden uğraşıyorsunuz ki :)

son görülme günler önceydi aama güncelleme saati yakın oldugu için kafama takılmıştı benimde :31:
bazı telefonlarda otomatik oluyormuş :31:

beni aydınlatan herkeze teşekkürler :16:

Back