whatssap dan anlayanlar ??

durum güncelleme saatini nasıl görüyoruz ki ya ? e ben bilmiyorum.

Whatsapa girmessen güncellenmez :) sürekli giriyor :)

kisilerden istedigin arkadasini sec tikla ona assagida mesela iste durumu oldugu yazi vs oluyor ya onun sag alt kosesinde yaziyor

e son görülme zamanı o, girmeden de değişmez ki. baktım ben başka tarih göremedim.:26:

meraba twetyy yeni üye olduğumda karşılaşmıştık umarım iyisindir fazla karşılaşmıyoruz

e son görülme zamanı o, girmeden de değişmez ki. baktım ben başka tarih göremedim.:26:

canim son gorulme degil o hani siir isim neyim yaziyorlar ya i am using bilmem ne yazan yere,
ordan bahsediyorum kisilerden birini sec uzerine bi kere tikla numarasi yazar alttada durum yazar oranin sag alt kosesinde yazio :26:

meraba twetyy yeni üye olduğumda karşılaşmıştık umarım iyisindir fazla karşılaşmıyoruz

tessekurler seni sormali buralardayim da aslinda karsilasiyorum yorumlarinla denk gelemiyoruz,
konu disina cikmayalim bani yemeyelim

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

canim son gorulme degil o hani siir isim neyim yaziyorlar ya i am using bilmem ne yazan yere,
ordan bahsediyorum kisilerden birini sec uzerine bi kere tikla numarasi yazar alttada durum yazar oranin sag alt kosesinde yazio :26:

bende son görülmeden başka tarih yazmıyo

o ingilizce yazan durum değiştirebiliyor, ama kendi kendine olması mümkün değil.. Kendi değiştire bilir sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…