whatssap dan anlayanlar ??

pantera14

Kapesesezede :(
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
6.461
673
198
internette baya arastırdım ama bulamadım. konu açmak zorunda kaldım
sorum şu ?

durum güncelleme otomatik oluyormu ?
telefondan telefona değişiyormu yada ?

mevzuda şu çok yakın arkadaşım 2 hafta teli yurda bırakıcam yanımda olmayacak dedi bana.hiç kullanamıcam falanca yere gidicez yanıma almıcam kesinlikle dedi. bende öyle dedi diye aramadım. ama whatsapda kişi bilgileri dedim durumu aynı gün içinde 20 dk da 2 saatte bir güncellendi diyo.

bende bana yalanmı söyledi acaba diyorum ?
günahınıda almıyım belki tel otomatik güncelliyodur diye düşündüm :26:

bilgisi olan ? çok kafama taktım konuyu

öyle bişye olmaz diye biliyorum whatsapp sık kullanan birisi olarak ama telefondan telefona değişiklik gösterebilir belki bilemiyorum

hayır canım otomatik durum güncellemez ancak kişi girip kendi değiştirebilir durumunu.

durum güncellemesinden kastın nedir

hey there! I am using WhatsApp olan durum değişmiyor ama kişi bilgileri dediğimde şuan yine 30 dk önce güncellenmiş
kendime bakıyorum bide 2 ay önce bende hergün giriyorum her girdiğinde güncelleniyo desem :26:
telefonu ıphone 4s

kendi durumunda değişiklik yok anladığım kadarıyla...Sadece whatsapp güncellendi diye uyarı alıyorsa otomatik güncellemeye izin vermiş olmalı..
ve telefonda kendiliğinden güncellediğinden uyarı veriyordur..

bende arakadaşıma katılıyorum büyük ihtimal bu şekilde olmuştur.

şimdi şöyle "hey there! I am using WhatsApp" yazısı değişmiyor ama durum kısmında: kaç gün kaç saat önce değiştirdiği değişiyor sürekli sanırım.
bence olabilir arkadaşın girmeden de güncelleme tarihi 120 gün önceden 1 gün önceye otomotik olarak değişebilir.
çünkü bu şekilde birkaç arkadaşımda da görmüştüm. kendileri durum kısmına başka yazı yazdıklarında olmamıştı ama orda "hey there! I am using WhatsApp" yazısı olanlarda sürekli güncelleme saatleri değişiyordu. ve hep genelde 1s 35 dk önce vs yazıyordu. yahu niye zırt pırt durum güncellesin üstelik yazı da hep aynı "hey there! I am using WhatsApp"
orda bi whatsapp açığı, sorunu var bence. dikkat ettim sadece hep "hey there! I am using WhatsApp" yazısı olanlarda sürekli değişiyordu güncelleme saati. hep de 1 saat önce vs gibi yakın zamanlar yazıyordu orda.

şöyle yap whatsapp listende olup durumunda "hey there! I am using WhatsApp" yazan herkesin tek tek durum güncelleme saatine bak :)
hepsnin aynı ya da birbirine yakın olduğu dikkatini çekti mi :)

şöyle yap whatsapp listende olup durumunda "hey there! I am using WhatsApp" yazan herkesin tek tek durum güncelleme saatine bak :)
hepsnin aynı ya da birbirine yakın olduğu dikkatini çekti mi :)

hepinize teşkkürler kızlar
senin dediğinede bakıcam şimdi canım

"hey there! I am using WhatsApp" olanlara baktım şimdi 1 kişinin 30 gün önce diğerleri hep yakın saatlerde
anlayamadım gitti ya :18::18:

durum güncellemesi dediğin enson görülme saati ise girmeden o saat değişmez ayrıca hey there! I am using WhatsApp yazısının bi önemi yok sen canının istediği birşey yazmazsan oraya ohiç değişmez

canım ben uzun zamandır watsap kullanıyorum durum gülcellenmesı kendı kendıne olacak birşey degıl sanırım arkadaşınız yalan söylemiş

Whatsapp kendini sürekli güncelleyen bir program.Telefona yüklerken seçeneklerdeki otomatik güncelleme seçeneği işaretlenmişse kendini güncelleyecektir.Arkadaşınızın yalan söylediğini zannetmiyorum çünkü bende whatsapp kullanıyorum ve whatsapp dahil telefonumdaki bütün programlar kendini sürekli güncelliyor.Aksi takdirde iletiler gitmiyor,geç gidiyor veya son görülme zamanı gibi kişiler arasında tartışma yaratabilecek ayrıntıları kendi kendine değiştiriyor.

Ben de baktım şimdi, hey there! I am using WhatsApp yazan arkadaşlarımın bir kısmı 5 gün önce bir kısmı da 3 gün önce güncelleme yapmış gözüküyor. Yaklaşık 15 kişide bu durum mevcut ve sadece hey there! I am using WhatsApp yazanların aynı anda güncelleme yapması olasılığı çok düşük. Ama sadece bir kişinin 74 gün önce gözüküyor. O da uygulamayı silmiş olabilir. Bence bu otomatik olan bir durum gibi.

Şu anda çok ilginç bir durum oldu yalnız.Tekrar bakıyım dedim ve hepsi 10 gün önce güncelleme yapmış gözüküyor çok ilginç

Son düzenleme:
güncelleme yapmış nedemek acaba başkasının güncelleme yaptığını siz nasıl görüyosunuz enson w.upa girildiği saat diyorsanız o ayrı

hey there! I am using WhatsApp bu cümleyede niye taktığınızı anlamıyorum onun yerine başka şeylerde yazılıyor yazmak istemeyende yazmaz öyle kalır otomatik herkesde yazıyor o değiştirilmediği sürece

kendi kendine guncelliyor bence..
bir tanidigm en son 2012 bilmem kacinda girmis simdi senin icin baktim durum guncellemesi 2 saat 5 dk once diyor,
ki o ugrasmaz boyle seylerle guncellemis olamaz yani rahat ol bence yalan soylemiyor arkadasin..

"hey there! I am using WhatsApp" olanlara baktım şimdi 1 kişinin 30 gün önce diğerleri hep yakın saatlerde
anlayamadım gitti ya :18::18:

o gün 30 gün önce olan whatsapp uygulamasını silmiş olabilir telefonundan.
ama diğerlerinin aynı saatlerde olması demektir ki arkadaşın sana yalan söylememiş. böyle bir şey var. anneminki de 8 dk önce görünüyor şimdi baktım. halbuki annem 2 saattir eline telefon dahi almadı.

peki mesaj yazdığınız ekranda son görülme zamanını kapatmış mı arkadaşın göremiyor musun onu? en doğru bilgiyi o verir.
tabi kişi onu kapatmışsa görülmez o bilgi.

bence hey there! I am using WhatsApp durum güncellemesi arkadaşından bağımsız bir olay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…