internette baya arastırdım ama bulamadım. konu açmak zorunda kaldım
sorum şu ?
durum güncelleme otomatik oluyormu ?
telefondan telefona değişiyormu yada ?
mevzuda şu çok yakın arkadaşım 2 hafta teli yurda bırakıcam yanımda olmayacak dedi bana.hiç kullanamıcam falanca yere gidicez yanıma almıcam kesinlikle dedi. bende öyle dedi diye aramadım. ama whatsapda kişi bilgileri dedim durumu aynı gün içinde 20 dk da 2 saatte bir güncellendi diyo.
bende bana yalanmı söyledi acaba diyorum ?
günahınıda almıyım belki tel otomatik güncelliyodur diye düşündüm :26:
bilgisi olan ? çok kafama taktım konuyu
durum güncellemesinden kastın nedir
hey there! I am using WhatsApp olan durum değişmiyor ama kişi bilgileri dediğimde şuan yine 30 dk önce güncellenmiş
kendime bakıyorum bide 2 ay önce bende hergün giriyorum her girdiğinde güncelleniyo desem :26:
telefonu ıphone 4s
kendi durumunda değişiklik yok anladığım kadarıyla...Sadece whatsapp güncellendi diye uyarı alıyorsa otomatik güncellemeye izin vermiş olmalı..
ve telefonda kendiliğinden güncellediğinden uyarı veriyordur..
hey there! I am using WhatsApp olan durum değişmiyor ama kişi bilgileri dediğimde şuan yine 30 dk önce güncellenmiş
kendime bakıyorum bide 2 ay önce bende hergün giriyorum her girdiğinde güncelleniyo desem :26:
telefonu ıphone 4s
şöyle yap whatsapp listende olup durumunda "hey there! I am using WhatsApp" yazan herkesin tek tek durum güncelleme saatine bak :)
hepsnin aynı ya da birbirine yakın olduğu dikkatini çekti mi :)
"hey there! I am using WhatsApp" olanlara baktım şimdi 1 kişinin 30 gün önce diğerleri hep yakın saatlerde
anlayamadım gitti ya :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?