Whatsapp'tan engellendim mi yoksa numaram mı silindi?

fitblack

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
6.480
9.877
Arkadaşlar bir arkadaşımın whatsapp'ta fotoğrafı gitmiş,yıllaaaardır duran durumunda da artık ***no status*** yani ***durum yok*** yazıyor.Son görülmesini görebiliyorum yalnız 1 haftadır girmemiş. 1 hafta girmeyecek bir insan değil.O mu whatsapp'ı sildi acaba? Olasılıklar nedir yardımcı olabilir misiniz,anlam veremiyorum.Şu an dargın olduğumuz için de kendisine soramıyorum :/

Evet baktık onda da aynı şekilde,o zaman beni sildi mi acaba diye düşünüyorum.

Whatsapptan Engellerse hiç birşeyini göremezsiniz (durum, foto, son görülme vs.)
Uygulama olarak telefonundan silmiş olabilir
Sizi Rehberden silmişde olabilir
uygulama olarak telefonundan silinse peki son görülmesi kalır mı? 1 hafta önceki son görülme duruyor çünkü

başka bir telefona kaydedip hala aynısını görüyorsanız bu insan sizin numaranıza bir işlem yapmamış demek.Programı silmiştir telefonundan.

benim rehberim komple silindi mesela şimdi beni bu şekilde göremeyenler numarasını sildiğimi mi düşünecek?

Peki numaramı silse durumunun hiç gözükmemesi gerekmez mi? durumunu ayrıca mı silmiş o zaman? ay feci kafam karıştı

Eger seni engellese durum yok falan da yazmazdi. Demek ki gizlilik ayarlarindan kendi profil fotosunu sadece arkadaslari gorebilir olarak yapmis, durumunu da herkese acik yapmis ve seni de silmis. Tahminim bu yonde..

şöle düşün seni sildi diyelim,remini ve durumunuda herkes değilde sadece kişilerım görsün yapmış ise sen göremezsın,arkadaşında senın gördüğünü görür,arkadaşına onun kişilerım listesınde yok

benim rehberim komple silindi mesela şimdi beni bu şekilde göremeyenler numarasını sildiğimi mi düşünecek?
Eğer gizlilik ayarlarınızı herkes yaparsanız(fotoğraf,durum,son görülme) öyle düşünmezler ama diğer türlü evet düşünebilirler.

Eger seni engellese durum yok falan da yazmazdi. Demek ki gizlilik ayarlarindan kendi profil fotosunu sadece arkadaslari gorebilir olarak yapmis, durumunu da herkese acik yapmis ve seni de silmis. Tahminim bu yonde..
Evet muhtemelen böyle,çünkü tamemen uygulamayı silseydi son görülmesi kalmazdı diye düşünüyorum.

X