- 23 Mayıs 2019
- 611
- -42
-
- Konu Sahibi mickeymouse1
Dolap shopier gardrops gibi satış kanallarını öneririm. Wp ile uğraşmaya gerek yok. İnsta hesabınla birleştirerek yap. Ürün almak isteyenler satış kanalını kendi seçsin. Ben o şekilde yaptım. En çok dolap üzerinden satış yaptımİnternetten ürün satmaya başlayacağım ama insanlar en çok whatsapp mı tercih ediyor yoksa shopier mi bilemiyorum. Whatsapp için iş dolayısıyla 2 hattım var zaten 3.hat çıkartmam gerekicekAcaba insanlara kişisel numaramı versem sorun olur mu? Ya da 3.hattı mı çıkarsam?
Whatsapptan satış yapmak için şirket kurmak gerekiyor mu bir de bilgisi olan varsa konuşabilmeyi çok isterim.
Ama çok satış yapan sayfalara bakıyorum çoğunluk whatsapptan satış yapıyor, shopier kullanmıyorlar. O yüzden emin olamadım.Tabii ki shopier. Whatsapptan engellenme riskini hangi salak alır ki? Oysa shopier de alıcı hakkı da satıcı hakkı da korunuyor. Misal ürünü gelmese pekala parasini geri alabilir insan
Ama sadece whatsapptan çalışıp çok iyi satışlar yapanlar var, acaba onlarda shopier açsa daha çok satış alırlar mı? Çünkü kapıda ödemeli çalışıyorlar sanırım çok satış oluyorDolap shopier gardrops gibi satış kanallarını öneririm. Wp ile uğraşmaya gerek yok. İnsta hesabınla birleştirerek yap. Ürün almak isteyenler satış kanalını kendi seçsin. Ben o şekilde yaptım. En çok dolap üzerinden satış yaptım
Yani dolandirilmasi isteyen whatsappa gider , ama neyine güvenirler ki? Çok mantiksiz:) sonra sayfa sayfa geziyorlar dolandirildim,engellendim diueAma çok satış yapan sayfalara bakıyorum çoğunluk whatsapptan satış yapıyor, shopier kullanmıyorlar. O yüzden emin olamadım.
İyi kargo çıkarıyorlar ondanÇok satış yaptıklarıni nereden biliyorsunuz peki
Shopier.İnternetten ürün satmaya başlayacağım ama insanlar en çok whatsapp mı tercih ediyor yoksa shopier mi bilemiyorum. Whatsapp için iş dolayısıyla 2 hattım var zaten 3.hat çıkartmam gerekicekAcaba insanlara kişisel numaramı versem sorun olur mu? Ya da 3.hattı mı çıkarsam?
Whatsapptan satış yapmak için şirket kurmak gerekiyor mu bir de bilgisi olan varsa konuşabilmeyi çok isterim.
Ek iş olarak mı yapıyorsunuz ana geliriniz mi? Bu şekilde iyi bir gelir elde edebilir miyim acaba? İşten ayrıldım zor bir durumdayımShopier.
3 yıldır Shopier'den satış yapıyorum en ufak aksaklık yaşamadım.
Herşey kayıt altında, kargo numaraları belli, tarihler belli.
Başım ağrımasın diyorsanız Shopier.
Benim ek işim.Ek iş olarak mı yapıyorsunuz ana geliriniz mi? Bu şekilde iyi bir gelir elde edebilir miyim acaba? İşten ayrıldım zor bir durumdayımSize özel mesaj da attım isterseniz ordan da yazabilirsiniz
Mesleğiniz nedir? Ek iş olarak nasıl yapabiliyorsunuz kargoya hangi saatlerde çıkıyorsunuz izin veriyorlar mı? Ben de normalde çalışıyordum ama bırakmak zorunda kaldım.Benim ek işim.
Kazancınız tamamen size ve ne sattığınıza bağlı. Kaliteli ürünler, şık ve stilize fotoğraf çekimleri, ürünlerinizin açıklamaları, sizin müşterilerinizle iletişiminiz, herşeye göre kazancınız değişir.