Güncelleme geldi mi telefonuna? Bende böyle bir şey çıkıyor üzerine tıklayınca yönlendiriyor QR kod falan verip tarama istiyor ya da karşılaştırmam için numara veriyor ama anlamadım nasıl çalıştığını.Nereden kontrol ediyoruz anlamadım benKişiyi görüntüle yaptım ama normal kişi kartı çıktı, farklı bir şey çıkmadı.
Internet üzerinden giden her türlü bilgi servis sağlayıcısı tarafından görüntülenebiliyor benim anladigim. Detaylı bilen anlatsam iyi olur gerçekten.Ben bişey anlamadım ya zaten bizim msjlarımızı bi başkası görmüyordu ki şimdi noolldu anlayan Warsa banada anlatsın
Güncel değilmiş seninki bebeğem, öyle diyo fatssapNereden kontrol ediyoruz anlamadım benKişiyi görüntüle yaptım ama normal kişi kartı çıktı, farklı bir şey çıkmadı.
Numara değiştirirken hesabın da numarasini değiştirebiliyoruz ki. Gruplardan eski numara kalkıp yenisi geliyor hatta. Sanmıyorum sebebin bu olduğunu.Ben whatsapp yeni kullanmaya başladım, acaba şifrelenmesinin sebeplerinden biri, var sayalım telefon numaranız değiştirdiniz operatörünüzden veya komple sim kart ile. Sizin numaranız başkasına veriliyor 2-3 ay sonra, sizin o değişen numaranızda whatsapp konuşmalarınız veya numaranızın değiştiğini bilmeyen arkadaşlarınız bilmeden o sizin eski numaranıza yazıyor ve yeni sahibi görüyor.. Yani telefon numaranızı değiştirirken hesabınızı kapatmanız gerekiyor, acaba bu şifreleme işi bu değişimle engellemek için yani güvenlik kapsamına bu mu giriyor ki?
İşte bu kadar Fransızım olaylaraNumara değiştirirken hesabın da numarasini değiştirebiliyoruz ki. Gruplardan eski numara kalkıp yenisi geliyor hatta. Sanmıyorum sebebin bu olduğunu.
Hea peki güncelleyeyim madem.Güncel değilmiş seninki bebeğem, öyle diyo fatssap
Hala şansın varBana bu güncelleme teklifi geldi. Nedense kabul etmedim. Keşke kabul etseydim..
AnamHea peki güncelleyeyim madem.
Çok gizli yazışmalarımızı kimse okumasın bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?