whatsapp engelleme

bilinmeyensahis14

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2019
15
3
1
arkadaslar konuştugum çocuga dun aksam mesaj attım tek tık oldu ınternetı kapalı olup mesajın ulaşmaması imkansız ınstagramda aktif engelledi mi dıye dusundum ama fotoğrafı durumu gozukuyor hala ama mesaj dunden berı tek tık bır sorun oldugunuda sanmıyorum telefonunda ama neden boyle bır fıkrı olan var mı

arkadaslar konuştugum çocuga dun aksam mesaj attım tek tık oldu ınternetı kapalı olup mesajın ulaşmaması imkansız ınstagramda aktif engelledi mi dıye dusundum ama fotoğrafı durumu gozukuyor hala ama mesaj dunden berı tek tık bır sorun oldugunuda sanmıyorum telefonunda ama neden boyle bır fıkrı olan var mı
gb whatsapp diye birşey var muhtemelen onu kullanıyor o whatsapta çift tiki kapatabiliyorsun

peki dediğin gb whatsaap her telefona rahatlıkla yuklenen bir uygulama mı bir bilgin var mı
hayır maalesef kullanan biri link atması gerek ancak o şekilde yükleyebiliyorsun telefonuna bi ara bende kullandım çevrimiçi olduğunu kapatabiliyorsun çift tik mavi tik hepsini kapatabiliyorsun. yani hayalet gibi geziyorsun whatsappta sonra sildim ben

hayır maalesef kullanan biri link atması gerek ancak o şekilde yükleyebiliyorsun telefonuna bi ara bende kullandım çevrimiçi olduğunu kapatabiliyorsun çift tik mavi tik hepsini kapatabiliyorsun. yani hayalet gibi geziyorsun whatsappta sonra sildim ben
peki o zaman tek tık olması bundan kaynaklanıyor dıye düşünüyorum çok tesekkurler görüşün için

Kendisine sorun doğrudan ...

bir daha yazarım yazmasına ama cook yüzsüzlükl gibi olur zaten bıraz tartısmıştık o yuzden bakmıyordur

mesaja cevap vermedı zaten tekrar yazsam yıne aynı şey olur
Şimdiki erkekler hem çok nazlı hem çok kaprisli , birçok kız peşlerinden koştuğu içim bir yerleri kalkmış haklı olarak ...

Back
X