• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsapp durumda ilani aşk eden erkek bunu herkese açık yapar mı?

Anniekaren

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2020
18
-1
6
23
Birine birşeyler hissediyor ve söyleyemiyor. Tam olarak durumda böyle bir şey yazmış. Sizce bunu herkese açık mi paylaşmıstir? Yoksa genel bi dert dökme durumu mudur?(sadece bana atılan durum olduğunu zaten anlamam mümkün değil,bu kişi üniversiteden yeni sınıf arkadaşım)Bu arada durum bir twitter paylaşımı alıntı yani.

Üstünüze alınmayın beğendiği için paylaşmış olabilir
Ama bu kendi twiti ve twitter hesabında paylaştıği şeyi duruma koymuş.Diyor ki "olmuyor
İnsan her istediği şeyi anlatamiyor
Öyle dolu ki gönlüm ,içimde birikenler
Kelimelerin bile yetemeyeceği türden
Keşke ben sussam ve sen anlasan"
Yani bana sacma geldi sanki ilanı aşk eder gibi

Ama bu kendi twiti ve twitter hesabında paylaştıği şeyi duruma koymuş.Diyor ki "olmuyor
Googleladın mı bunu? Muhtemelen bir şarkı sözü ya da dizide filmde geçen bir şeydir.

İlan-ı aşka çekmek için de oldukça çaba sarfetmek gerekiyor. Depresyonda bence 😂

Üstünüze alınmayın beğendiği için paylaşmış olabilir

Birinden hoslanabilir de ,boyle mesajda gonderebilir bu cok normal.Bu herkes olabilir oyle degil ml?neden merak ediyorsunuz?Bir suru tanidigi kiz olabilir.
Tabiki ,üstüme falan alınmadım zaten ama bir insan ben susuyim sen anla gibi birsey yazarsa bana garip gelir.Demek ki açılamıyor,dökemiyor yazdıkları bu anlama geliyor.Şimdi Watsappta durumu kişiye göre de ayarlayabilirsin.Kime açılıp açılamadığından bize ne?Herkesin görmesi yerine o kişi görse daha mantıkli geliyor.Yani yalnış anlamayın bu benim görüşüm

Tabiki ,üstüme falan alınmadım zaten ama bir insan ben susuyim sen anla gibi birsey yazarsa bana garip gelir.Demek ki açılamıyor,dökemiyor yazdıkları bu anlama geliyor.Şimdi Watsappta durumu kişiye göre de ayarlayabilirsin.Kime açılıp açılamadığından bize ne?Herkesin görmesi yerine o kişi görse daha mantıkli geliyor.Yani yalnış anlamayın bu benim görüşüm
Zaten o kisiye gore durumunu ayarlasa direk ona acilmis olur.Bu arkadas onu yapamadigini anlatmaya calismis.Direk sorun o zaman.Hayirdir diye sakayla

Niye size acilmak yerine boyle imada bulunsun ki?

Birine birşeyler hissediyor ve söyleyemiyor. Tam olarak durumda böyle bir şey yazmış. Sizce bunu herkese açık mi paylaşmıstir? Yoksa genel bi dert dökme durumu mudur?(sadece bana atılan durum olduğunu zaten anlamam mümkün değil,bu kişi üniversiteden yeni sınıf arkadaşım)Bu arada durum bir twitter paylaşımı alıntı yani.

Insanoglu nelere takiliyor, hayret ediyor insan bazen.

Paylaşayım bakalım kaç kız düşecek diye yapmıştır 😁

Adam nasrettin hoca gibi herkese mavi boncuk dağıtıyor. Sanki ilk okul bebesi kişiye söyleyemiyorda ima ediyor.

Back