Hiç bir bilgim yok. Yalniz olay nedir merak ettim.Merhaba millet benim hayat memat meselesi bir konum var sizlerden yardım istiyorum.What's App'ta fiili bir tarihte yapılmış sesli arama (görüntülü değil)kaydına yani konuşmanın içeriğine ihtiyacım var bu mümkün mü?Ne olur bilen veya yapabilecek bir hacker tanıyan varsa yazsın o kadar çok önemli ki anlatamam.Allah rızası için yardım edin bana..!!
Bildiğim kadarıyla mümkün değil kayd edilmiyor öyle bir özellikte yok whatsapp'ta zaten ulaşamazsınız.Merhaba millet benim hayat memat meselesi bir konum var sizlerden yardım istiyorum.What's App'ta fiili bir tarihte yapılmış sesli arama (görüntülü değil)kaydına yani konuşmanın içeriğine ihtiyacım var bu mümkün mü?Ne olur bilen veya yapabilecek bir hacker tanıyan varsa yazsın o kadar çok önemli ki anlatamam.Allah rızası için yardım edin bana..!!
Kaydı konuşurken almadıysanız ulaşmak mümkün değil, öyle bi kayıt tutulmuyor da zaten. Yaparım diyen hackera güvenip para kaptırmayın
Böyle birşey imkansız. İnsanlara inanıp ödeme yapmayın.
Normal arama kaydına eğer telefonunda bir görüşme kayıt programı yüklüyse ulaşılabilirNormal aramaya dahi ulaşamazken whatsapa hiç ulaşamazsınız maalesef
Evet kaydettiyse ulaşılabilir sadece zaten diğer türlü imkansız
Normal arama kaydına eğer telefonunda bir görüşme kayıt programı yüklüyse ulaşılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?