• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri wh salyangoz kremi ve kil maskeleri deneyenler ?

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Mini_mini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
3.901
4.116
658
Bugün markete gittim olmayan paramla alışveriş yaptım (Bi sürü borca girdim ya neyse:85:)

Yüzüme bu yaşa kadar hiç krem dahi sürmedim biraz üşengeç bi insanım,makyajda fazla yapmam işe giderken yüzümü yıkar giderim,özel günlerde yaparım sadece makyajı oda bi allık bi fondöten ve rimel..Baktım cildimde sarkmalar var iyice çöktü yüzüm ve sivilcelerim de çıktı malum baya kilo vermiştim hortlaklara döndüm:50:

Neyse aldığım ürünleri söyleyim
wh salyangoz özlü krem aldım efendi kozmetiğinmiş doğal olduğu için bu kremi kullanacağım,
Yine şehriban teyzenin killerinden aldım haftada 2-3 kez kil maskesi yapacağım,
Ve kükürtlü sabun aldım kollarım ve yüzümdeki sivilceler için..
Bunları kullanan ve memnun kalanlar var mı aranızda kızlar ? Efendi kozmetiğin diye aldım ama hiç kullanmadım umarım memnun kalırım..

Ayrıca iki günde bir yüzümü soda ile temizliyorum,makyaj yaptığımda da tonik yerine soda ile siliyorum inanın çok faydalı,ayrıca sivilcesi olanlar için kükürtlü sabunu önerebilirim bir haftadır kullanıyorum sivilcelerimde sönmeler var kesinlikle tavsiye ederim..

Saçım içinde ısırgan otu şampuanı aldım umarım iyi gelir..Saç boyaları da ne kadar pahalı aman Allahım koleston 15 milyon olmuş :53: neye rağbet varsa ona zam yapıyorlar kadın olmak ne kadar zormuş :14:

İnşallah cildim benimde güzelleşir..

Salyangoz özlü krem ve kil maskesini deneyenler var mı aranızda varsa nasıl bir sonuç aldılar ?

ben de almıştım salyangoz özlü krem ama daha kullanmadım ilk kez duyduğum bir markaydı wh. efendi kozmetik iyi mi biliyo musun ben ilk kez duyuyorum. kremi kullanmak için şuan kullandığım kremin bitmesini bekliyorum.

Canım ben yaklaşık olarak 2 aydır kil maskesi kullanıyorum. Eczaneden 1 senelik kullanım için almıştım benimki hazır hali. Eczacı ilk başlarda derinin altındaki yağ tabakasını üste çıkartır bu da yeni sivilce olmasını sağlar panikleme kullanmaya devam et demişti. Kullandıktan 1 hafta sonra yüzüm eskisinden daha berbat oldu ama ben kullanmaya devam ettim. Haftada 3 kezle başladım şimdi haftada 2 kez yapıyorum. Ve gerçekten faydalı bence kullanmalısın :61:

canım ben innovanın hazır kil maskesini haftada bir kere banyodan sonra kullanıyorum sonra da kil mineralli nemlendiriciyle nemlendiriyorum. gerçekten iyi geliyor cildim berraklaşıyor tavsiye ederim :15:

Japonya'da hizmet veren "Ci:z.Labo" isimli güzellik salonu, müşterilerine oldukça farklı bir yolla 'güzellik' vaat ediyor.

Bazı insanların dokunmaktan bile pek hoşlanmadığı salyangozla cilt bakımı uygulayan salon, müşterilerin ilgisini çekeceğe benziyor.15 Temmuz'da yeni hizmetini başlatacak olan salonun yetkililerinden biri olan Manami Takamura, salyangozun salgısının eski hücreleri yenilediğini, güneş yanıklarını iyileştirdiğini ve cildi nemlendirdiğini ifade ediyor.

Tedavide 3 salyangoz, hastanın yüzünde gezdiriliyor ve böylece salyangozun salgılarının yüze tamamen temas etmesi sağlanıyor.

Back
X