• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Weewell Sut Pompasi 60TL`ye dustu! Hamak Besik 20TL...

Size soz verdigim halde resim cekemedim. Kizim cok huysuzdu.Biraz rahatsiz. Doktora goturdum.Onun icin kusura bakmayin. Yarin ilk isim bu olsun. Son sorunuzu anlayamadim bu arada :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Umarim resimler isinizi gorur, besigi bulundugu yerden cikartamadim. Benim kiz cabuk uyaniyor malesef :)

Eklentiler

• $IMG_20140527_114155.jpg
    $IMG_20140527_114155.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 38
  • $IMG_20140527_114143.jpg
    $IMG_20140527_114143.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG_20140527_114123.jpg
    $IMG_20140527_114123.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMG_20140527_114110.jpg
    $IMG_20140527_114110.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 42
Hamak besigin cok guzelmis canim rengide cok hos benim kizim dursaydi kacirmazdim fiyati da cok uygun super yani ;)

Hamak besigin cok guzelmis canim rengide cok hos benim kizim dursaydi kacirmazdim fiyati da cok uygun super yani ;)

Tesekkur ederim canim, rengi canli baya, fiyati gercekten uygun emsallarine gore. Benim fistik buyudu artik evde yer kapliyo bu tarz urunler biliyorsun ;)

Tesekkur ederim canim, rengi canli baya, fiyati gercekten uygun emsallarine gore. Benim fistik buyudu artik evde yer kapliyo bu tarz urunler biliyorsun ;)

Evet haklisin ama renk tonuna bayildim kenarlarida sanırım puf puf donse falan yumusacik ne guzel :)

Ankara'ya kargo ne kadar tutar bi bilgin varmı canm?

Malesef bilemiyorum, urunun net agirligina ve hacmine gore diyorlar ama net birsey soylemiyorlar, bebekle gidemiyorum cunku burdaki postane cok merdivenli arabayla zor oluyor. Yine de ogrenmeye calisacagim...

Boyle bir besik icin, fiyat cok uygun. Ist.ici Avrupa yakasi, makul lokasyonlara kendimiz bizzat teslim edecegiz..

Weewell Sut Pompası`nı 70tlden en son 60TLye dusuruyorum.(120TL`ye alinmisti) Cok az kullanildi. Ihtiyaci olanlar icin iyi bir firsat ;)

arkadasım ıstanbuldamıydın bu besıgı alsam gonderım ıslemını nasıl yaparız

Evet Istanbul`dayim, siz nerdesiniz? Eger Istanbul`da iseniz, ben Kagithane`deyim. Yakin yerlere (Sisli, m.koy,gultepe, taksim,besiktas gibi) elden teslim etme sansimiz var... Ist disi ise kargo icin bir fikir veremiyorum zira ptt kargo ucret soylemiyor bu konuda malesef :19:

Weewell Elektrikli Sut Pompasi`nin garanti olarak fisi duruyor. Daha 1,5 yil suresi vardir !

Back